det nya året

2010-12-31 | 12:22:41 | Personligt | Kommentarer (0)



Dagen jag längtat efter har äntligen kommit, Jag har längtat efter denna dagen för olika orsaker. Dels för att jag ska spendera kvällen med Dannie och hennes pojkvän och några av hans vänner. Det kommer bli jättekul och ser framemot det. Men även för att de ger mig chansen att börja ett nytt "liv" och 2011 ska bli ett grymt år. Ett år där jag ska göra mig själv glad och göra saker jag alltid viljat göra. Jag ska dels komma härifrån och antagligen flytta till USA för ett tag. År 2010 har varit bra och det har hänt mycket roliga saker men också vissa saker som har gjort mig ledsen. Jag har lärt mig nya saker om mig själv, speciellt efter jag kom hem från USA i November. De var så lärorikt för mig att vara iväg där. De sakerna jag har lärt mig om mig själv har varit nyttiga och de är bara bra saker. Denna sommaren ska bli så fin, ska gå på en massa festivaler som jag har viljat gå på flera sommrar i rad nu men det har alltid kommit något i mellan, denna sommaren ska jag GÅ! Jag vill åka någonstans med mina vänner typ till någon stuga och göra sommriga saker som t.ex. bada i sjön, paddla kanot, cykla tandem cykel osv :) Detta året ska de ske en förändring på mig och mitt liv och när de sker en förändring vill jag även förändra mitt utseende, vi får se vad de blir. Hoppas ni alla får en fin nyår och ett gott nytt år!

Maj, juni, juli, augusti, september, november, december

2010-12-31 | 01:36:28 | Personligt | Kommentarer (1)

Maj:
Gjorde inte så mycket förutom att vänta på att studendagen skulle komma! Fick jobb i slutet på Maj och jobbade lite i både maj och Juni.



Juni:
Sommaren var här och jag tog studenten och var jätteglad! Men tyvärr jobbade jag mest resten av Juni och kommer mest ihåg det men visst hade jag några fina dagar. Var t.ex. på Ven med några vänner och vi åkte in vid 11 och var där tills sista båten gick hem kl 9, vi köpte jättegod lunch och middag och cyklade runt hela ven på tendem cykel, riktigt härligt var det och de ska jag absolut göra nästa sommar också. Vi tänkte egentligen att hyra en stuga och sova över men tyvärr var alla upptagna. Var och såg Marianne Faithfull i köpenhamn och satt allra längst fram och sjöng med i sångerna och Marianne sjöng till mig och jag var lyckligast i världen och hon tog min hand och sa "Thank you!" jag ville nästan gråta av lycka!





Juli: Jobbade mest och det var äckligt vart där inne och vi alla svettades som svin och så ingen air condition och så den där jäkla grillen och fritöserna och allt. Kan ni förstå hur äckligt det var där inne? Var och såg Eclipse med Sandra och tyckte den var superbra. Gick även och såg den med min 10åriga kusin Thelma när hon och hennes familj var och hälsade på oss från Stockholm. Minns den dagen väldigt väl, det var den 10 Juli och den varmaste dagen på hela sommaren och jag hade lovat henne att gå och se Eclipse och vi skulle gå och se Lars Winnerbäck, melissa horn och några andra artister på kvällen med våra föräldrar så vi fick stressa väldigt mycket. Eclipse gick försent på det andra ställena så vi fick se den i Lund och jag hittade knappt till biografen där så fick skriva ut en karta och men vi hittade den rätt snabbt (duktig som jag är hihi.) Men vi svettades som svin och satt på ett Café innan bion började och drack vatten. Men när vi gick in på bion var det jäkla skönt hela biografen var helt nerkyld och det var superskönt. Efter bion fick vi stressa till tåget och minns att det var fullt och Thelma fick sitta i mitt knä och vi var hemma precis i tid, och sedan fick vi snabbt byta om och cykla ut till Citadellet där Winnerbäck och de spelade. Missade lite av Melissa Horn och köpte hennes skiva och fick den signerad. Vi hade med oss picknic och satt på gräset och lyssnade, supermysigt! Citadellet är liksom stort och en jättestor gräsplätt så alla som var där hade picknic med sig och satt i gräset och lyssnade, det var flera artister som spelade förutom Winnerbäck bl.a. Melissa Horn och Laleh. Senare på kvällen (eller kanske ska säga natten?) hade jag en liten dejt haha så jag var tvungen att cykla hem lite tidigare och missade Winnerbäcks två sista låtar eller nått men hörde dem medan jag cyklade hem, det hördes så högt. Väldigt mysigt att cykla hem till Lars Winnerbäcks stämma :)




träffade på måns möller och Soran Ismail ute på krogen i helsingborg. De ville att jag skulle komma till deras show i göteborg haha.






Augusti:
Jobbade hela tiden, mer än innan och hatade de där jäkla skitjobbet och alla jobbiga kunder. Bestämde att åka till Miami på barskola med Lovisa, hon frågade om jag ville och visst lät de ju spännande. Annars gjorde jag inte så mycket mer än att jobba och umgås med kompisar.





September:
Började umgås med Ebba jättemycket, vi festade varje helg och vi var helt galna och hade sjukt kul. Känndes som vi hade känt varandra forever och vi hade så himla mycket gemensamt, så glad att jag fann den människan <3 På så kort tid har vi redan sjukt många roliga och galna minnen ihopa, lika sjuka båda två och vi skrattar hela tiden!! =D




Oktober:
Var på begravning den 1 oktober för min Farmors sambo som hon levt ihop med i typ 10 år så det var lite sorligt att säga farväl <3 Senare på kvällen var jag ute hos Daniela i Hofterup och hade en mysig tjejkväll plus en kille kom senare haha. Det blev helt galet och en av de roligaste kvällarna någonsin, Vi spelade kubb som vi aldrig spelade färdigt, En viss person däckade alldelles för tidigt inne på toaletten efter lite för mycket vin (eller som hon själv sa att hon blev matförgiftad av dannies kötbullar hahaha orkar inte.), En del åt ananas! (fråga mig inte varför) i gräset haha, Dannie, Emz och jag fick nikotin abstinens och eftersom det var omöjligt att få ut ur en viss person som hade däckat var hon hade lagt cigarretterna snodde Emz cigarretter av Dannies granne, gick in på hennes altan och snodde dem haha, helt sjukt!
Blev inbjuden till Victor Noréns relase fest för hans nya skiva och har ingen aning om varför men jag blev jätteglad och trodde inte det var sant!!! Tyvärr bokades datumet om till just de där datumet jag skulle till USA och jag blev så ledsen att jag aldrig trodde jag skulle återhämta mig!





November:
Världens bästa månad i hela mitt liv, Lovisa och jag åkte till USA den 2 November. Först bar det av till Los Angeles där vi var i 3 dagar och sedan till Miami Beach där vi gick på barskola i tre underbara veckor, det bästa jag någonsin gjort. Alla människor var så underbara, speciellt klassen. Mina älskade favoriter och vi ska träffas nu i Januari, alla kan inte komma men det ska bli fler återträffar! Vi håller kontakten på vårt egna forum på facebook och jag saknar dem alla. Helt underbara var dem allihopa, Vi åkte även kryssning till Bahamas med nästan alla i klassen och det var sjukt kul. PARTYYY på båten och all inclusive och vi fick dricka hur mycket vi ville, det blev en massa pinia colada och Bahama Mama's drinkar ;D Efter barskolan åkte jag och Lovisa till New York och kom hem den 3 December.

December:
Blev en rätt jobbig månad, kom från värmen i Miami till snö och ett grått Sverige, allt jag ville var att åka tillbaka. Var sjukt tråkigt att komma hem från ett paradis med underbara människor till ett tråkigt kallt Sverige med många jobbiga och tråkiga människor. Insåg vilka mina riktiga vänner var och förstod att jag egentligen borde hålla mig till dem <3 Firade jul med min familj och fick ingen direkt julstämmning men den kom till Julafton. Hade en fin kväll med Daniela, Sandra och Camilla när jag kom hem från USA. Imorgon är det nyår och jag hoppas det blir ett fint nytt år!


Baby you're my firework

2010-12-30 | 17:22:03 | Personligt | Kommentarer (0)



Jag har hittat den perfekta nyårsklänningen så nu får jag bara ringa Katy Perry och fråga om jag får låna den.. Såhär dagen innan nyår så tar jag bara det lungt, en riktig myskväll med godmat varmrökt lax, potatis och dillsås (blev ingen romsås som annars är min favorit) och så lite choklad och Victoria Secret galan ikväll. (har mitt Victoria Secret linne på mig nu bara för det som jag fick i USA inne i affären bara för jag handlade så mycket där haha)Funderar även på min nya tatuering som jag vill göra (öh, jag som bara skulle nöja mig med en..) Annars lyssnar jag på musik och kan inte slita mig ifrån datorn eftersom min musiksmak bara är bäst och kan inte sluta lyssna annars hade jag gärna gått in och läst Harry Potter eller nått. Imorgon ska jag fira nyår i Malmö hos öh nån, det är Dannie och hennes pojkvän som planerat så vi får väl se vad det blir, men det blir säkert kul :) Pappa har varit så snäll att han åkte inom systemet påvägen hem från jobb och handlade både vin och cider till mig. Looviii!

Nu måste jag dock slita mig från datorn och kolla på the seventies på ettan, hela min familj kollar. Musiknördar hela högen! :)

Summertime and the living is easy

2010-12-30 | 15:03:38 | Musik | Kommentarer (0)


Leona Lewis är nog en av de få artister som jag faktiskt föredrar att lyssna på live istället för på inspelat på skiva. Man hör inte hur bra hennes röst är på skiva som man gör live, hon sätter alla de höga tonerna och gör det mycket bättre live också och det är inte många artister som gör det. Jag får gåshud när hon sjunger, varje gång.


I denna låten står mitt hår på armarna rakt upp, helt fantastisk är hon!

en tråkig onsdagskväll i väntan på harry potter

2010-12-29 | 21:57:41 | Personligt | Kommentarer (0)

Sitter och lyssnar på lite jeff buckley, ska strax kolla på Harry Potter och de vises sten eftersom jag läst ut första boken så tänkte jag att de ska bli kul och se den igen, har inte sett den på flera år. Kanske blir ett litet Harry Potter Maraton :) Tvingade mamma att köpa den på DVD till mig idag, vi har alla filmer men hade bara ettan på VHS. Så längesedan var de som den filmen kom ut liksom. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag, har bakat lite Cup Cakes från boken jag fick i julklapp. Varit lite besviken på vissa människor och saknat Ebba som firar nyår i Motala, hon kunde åka dit tillslut och jag är glad för henne, bästa <3

förresten var det en idiot till recensent (ja jag behövde googla det ordet) idag som gav gröna milen en två:a i betyg? vafan är det? nähe men såna filmer som är helt obegriplig att förstå som t.ex. "Du levande" ska de ge högsta betyg till.



Ebbot och jag.. Några av våra galna kvällar haha, vi är allra bäst vi två, vi vet hur det ska gå till <3

på dom två sista bilderna vet jag inte vafan vi håller med och vi skrattade så vill höll på att dö när vi såg dem men haha dom är ändå rätt gulliga haha fulla.

när man har tråkigt en vanlig kväll

2010-12-29 | 18:27:57 | Musik | Kommentarer (0)



ALLMÄNT:

Namn? Sofia
Vilken musik gillar du mest? Det mesta egentligen, men mest gammal 60 och 70 tals rock&pop. Gillar även ny musik som Katy Perry, The Script, Amanda Jenssen, Taylor Swift osv.
Vad lyssnar du på mest? det som jag precis skrev.
Vilken låt dunkar i dina högtalare just nu? For The first time med the Script


VAD LYSSNAR DU PÅ:
När du är glad? Låtar med fart i, typ Queen - Don't stop me now, Rolling Stones - Let's spend the night together, The Beatles - Im the walrus för att nämna några.
När du är ledsen? Hallelujah med Jeff buckley, David Gray - this years love, Elton John - Candle in the wind (första versionen den om Marilyn Monroe) finns massor..
När du är sur? - ingen speciell egentligen men Carly Simon - You're so Vain är en rätt bra sur låt.
När du är förbannad? Har ingen sån låt precis..
När du känner dig djup? Bob Dylan eller Joan Baez
När du har inget annat att lyssna på? what? aså jag har alltid något att lyssna på!

VAD SKULLE DU GÖRA:
Om din favoritlåt blev olaglig? ja då hade jag blivit kriminell för jag hade lyssnat ändå.
Om ditt favoritband stod utanför din dörr? stum, nervös och jätteglad och antagligen börjat böla.

ANTINGEN/ELLER:
Pop eller Hip Hop? Pop.
Klassiskt eller Punk? Punk
Metal eller Reggae? Reggae
Indie eller Funk? Indie.
Blues eller R&B? Country
Country eller Elektronisk? Country
Jazz eller Latino? Både och.

SISTA FRÅGAN:
Om musiken dör? Den kommer aldrig dö, aldrig aldrig men isåfall så dör jag med.


cdsfsdf

2010-12-28 | 23:34:31 | Personligt | Kommentarer (1)

Helvetes dag, allt har bara blivit fel och jag hatar denna jävla dagen, tur då att den är slut om en halvtimme. Folk är inte kloka, jag vill bara härifrån nu nu nu. Jag ska stänga in mig på mitt rum tills jag flyttar härifrån. jävla svikare är ni allihop!!!!

sen att jag är förvirrad och har en massa saker som just nu snurrar runt i huvudet gör inte heller saken bättre.


I don't care who you are but I love you

2010-12-27 | 01:17:09 | Personligt | Kommentarer (0)




jag tycker om dig och det kan till och med vara så att jag älskar dig..

You are the sun that makes me grow
Let's get rid of old remorse
'Cause the truth is that I am yours
'Cause everything changes
Starting today, I choose you


2. En film

2010-12-26 | 18:16:08 | Personligt | Kommentarer (1)



Jag kunde inte bestämma mig för vilken film jag skulle välja till listan, det stod mellan Gröna Milen och Nyckel till Frihet. Men tillslut blev det Nyckel till frihet, inte för att jag gillar den bättre utanför att jag bara tillslut var tvungen att välja och det spelar ju faktiskt inte så stor roll.

Denna filmen är en utav mina favoritfilmer någonsin, och självklart är det geniet Stephen King som ligger bakom boken som filmen baseras på som heter Rita Hayworth and the Shawshank Redemption.

Andy Dufresne (Tim Robbins) är en tystlåten ambitiös man långt kommen i en lysande karriär. Dessvärre är hans förhållande med frun långt i från lyckligt – hon vill skilja sig samt har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden. Straffet blir två livstider på fängelset Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. I fängelset möts han av den hårda säkerhetsvakten Kapten Hadley (Clancy Brown) som styr fängelset med järnhand och som i egenskap av sin position misshandlar det mesta som kommer i hans väg. Efter en månad träffar han fången Ellis Boyd "Red" Redding (Morgan Freeman) och de båda blir vänner.

Filmen har allt och det är just den här typen av film jag älskar mest utav allt, man lär sig något utav dem. Stephen Kings "filmer" brukar alltid ha någonting att lära ut, nästan iallafall. Precis som med Gröna Milen så är den här filmen helt magisk och helt fantastisk. Det är så svårt att förklara sånahär filmer för det är mycket känslan när man ser filmen som gör det. Man får gåshud och jag kan knappt uttrycka i ord vad som gör den så fantastisk. Filmer som denna görs knappt längre, jag tycker att 90-talet gjorde de bästa filmerna som var sådär fantastiska som man verkligen grät & fick rysningar till. Bl.a. Gröna Milen, Forrest Gump, Broarna över Madison County, Titanic och så då Nyckel till frihet.



hatar när man verkligen inte orkar någonting

2010-12-26 | 10:52:03 | Personligt | Kommentarer (2)


Charlotte Kemp Muhl & Sean Lennon

Dec. 25, 2010

2010-12-25 | 18:44:14 | Personligt | Kommentarer (1)


Charlotte Kemp Muhl

Känns som jag inte sovit på en vecka, jag är så trött att jag till och med missbrukade cappichino på jobb och egentligen hatar jag kaffe. Hade egentligen tänkt att stanna inne idag och mysa, läsa harry potter eller kolla på en bra film, men som de ser ut nu så kanske det blir en liten runda i stan ikväll. Eftersom de tydligen är en massa folk ute i stan på julhelgen och alla tyckte jag var "knäpp" som inte skulle ut idag så får väl kanske följa med ut då om jag orkar, har inte bestämt mig ännu. Att gå ut känns rätt trist efter att ha varit i Miami.

Förresten är min Locktång awesome, lockade de igår innan vi åkte till mormor (fick locktången igårmorse i min julstrumpa) och jag har inte ens sprayat håret och ändå är lockarna kvar idag! När jag hade min förra locktång blev de platt igen efter typ två timmar så himla tråkigt speciellt när man hade lockat håret inför utgång.

Julafton 24 December 2010'

2010-12-24 | 22:16:16 | Personligt | Kommentarer (1)

Kära ni, hoppas ni haft en lika fin jul som jag. Dagen började med ett besök hos Farmor där våra kusiner från pappas sida också var och där bytade vi julklappar. Sedan var det dags att åka hem till Mormor där de bara var min familj och såklart mormor. Där kollade vi på Kalle Anka som alltid, (Pappa, Mamma & bror såg också.) och visst är det lika underbart som alltid? och mes som jag är fick jag tårar i ögonen av askungen hahaha, orkar inte med mig själv ibland. Sedan blev de dags för Julmiddag och sedan Paketsöppning. Jag fick bl.a. tre par örhängen, locktång, En kokbok med cupcakes, Pengar, En bok med The Beatles, presentkort på Ansiktsbehandling och så får jag två presenter senare eftersom de inte kommit ännu (försenat med posten.)

Imorgon ska jag jobba, känner mig inte speciellt motiverad för det såhär dagen efter julafton. Hoppas på att det är roliga folk att jobba med. Min bror fick några Stephen King skräckfilmer som vi ska kolla på nu, annars längtar jag efter att få lägga mig och läsa Harry Potter som jag nästan har läst ut nu.


God Jul och Gott nytt år!

dagen för doparedan

2010-12-23 | 23:07:41 | Personligt | Kommentarer (2)

Kan inte förstå att det är julafton imorgon, juklapparna ligger under grannen och jag är sådär pirrig i magen inte som jag var som liten men ändå. Jag älskar Julafton fast jag inte haft den där julkänslan detta året (kan beror på att jag spenderade hela november och lite av december i värmen i Miami). Jag ser mest framemot att se Kalle Anka och bara umgås med släkten även fast vi inte blir så många iår och sedan den goda julmiddagen hemma hos mormor och sedan ser vi alltid på svensson svensson, alltid lika mysigt. Efter nyår åker vi upp till stockholm och firar "julafton" med våra släktningar där.
Jag har faktiskt inte önskat mig så mycket detta året, men ett par örhängen och tredje säsongen av Mad Men hoppas jag ligga under grannen iallafall sen lite pengar är alltid fint.

Idag på lillajulafton har jag mest tagit de lungt fixat det sista inför julafton och läst Harry Potter boken samt ätit lite choklad ur alladinasken.


Sharon Tate

mörkhåriga jag

2010-12-23 | 16:36:49 | Personligt | Kommentarer (1)

År 2010

Januari



Februari



Charlotte Kemp Muhl

2010-12-23 | 02:06:29 | Inspiration | Kommentarer (0)

Jag har länge tyckt mycket om Charlotte Kemp Muhl, tycker hon är vacker. Desutom har hon fantastisk klädstil, lite annorlunda men absolut en av de snyggaste jag sett. Ibland klär hon sig bara helt galet och det är jäklar i det snyggt det med.









22 december 10'

2010-12-22 | 20:58:34 | Personligt | Kommentarer (1)

har spenderat största delen av kvällen hitills att läsa harry potter och nu sitter jag bara och väntar på mitt brev från Hogwarts, lite försent jag vet är ändå tjugo år nu men kanke finns någonslags högskola istället?
Förresten har denna mannen ringt mig fyra gånger idag, två gånger från dolt nummer men jag visste att de var han ändå och sist han ringde (från dolt nummer) bad jag min bror att svara och javisst var det han och han la på snabbt igen men han sa något så man hörde att de var han. Nu hoppas jag att han inte ringer igen, alltid bra att ha en bror.


Georgia may Jagger

gjorde som Elvira och skrev ner 7 saker ni inte visste om mig. (kan hände att jag nämt vissa saker iofs.)

1. Jag var punkare i 6:an, eller punkare och punkare. Vad vi tyckte var punkare men var nog lite mer Avril Lavigne-punk eftersom vi diggade henne. Men slips hade vi samt mycket kajal och faketatueringar haha. Men riktig punkare blev jag i tvåan på gymnasiet då allt jag lyssnade på var punk, Sex pistols, Patti smith, Ramones, The new york dolls, the stooges. Lyssnar fortfarande en del på de banden men inte lika ofta, dock är jag fortfarande ett stort Patti Smith fan och kommer alltid vara, gick på hennes konserter i tyskland förra sommaren samt träffade och fick hennes atugraf också.

2. Jag tar alltid av mina strumpor när jag ligger i sängen och ska sova, det är superskönt. Prova, man ska ta av de med fötterna liksom, så jäkla skönt när de varit på hela dagen.

3. Jag har nog sett Titanic typ 100 gånger och då ljuger jag inte, det är nog min absoluta favoritfilm fast jag har många. Men jag kan verkligen se den hur många gånger som helst och får ett Titanic beroende kanske en gång per år då ser jag filmen typ varje dag i en vecka, jag vet helt sjukt. Har älskat den sedan den först kom ut och då såg jag den alltid med min bästa kompis Julia, och sedan lekte vi alltid Titanic och jag minns att jag var Rose och hennes storebror var Jack haha. Jag gillar filmer som utspelar sig från förr och speciellt när de hänt i verkligheten.

4. Mitt favoritställe att gå som liten var på museum och titta på gamla saker, jag var alltid så facinerad över det. Att världen har funnits så länge och att människan har levt på ett helt annat sätt innan. Älskade att gå runt och kolla på hur människor hade levt innan och då var jag runt 5-6 år men älskade de även när jag blev äldre.


5. Mina favoritböcker är fantasy och självbiografier, jag älskar att läsa om kända personers liv och jag älskar spänningen i fantasy böcker och kan läsa ut sådana böcker på några timmar, har en bok inte den spänningen jag söker kan de ta månader, jag är rätt kräsen när de kommer till böcker.

6. Jag tror på spöken och sådana övernaturliga saker dels för att jag upplevt det själv men har trott på de sedan jag var jätteliten och alltid varit intresserad av de. Har pratat med min morfar, farfar, barndomsvän och gammelmormor på andra sidan, genom ett medium men ändå. Jag fick en puss av min farfar, det kändes verkligen häftigt :)

7. Jag är lite barnslig av mig ibland, jag älskar Disney filmer och barnfilmer. Ska inte säga att jag brukar titta på barnprogram men jag älskar att se filmer jag själv såg när jag var liten igen. Jag älskar mysteriet på greveholm och Sunes jul men vem gör inte det? jag gråter till snövit, skönheten & odjuret, lejonkungen och bambi.



de där med skräckfilmer..

2010-12-22 | 17:00:16 | Film | Kommentarer (2)


Aldred Hichock, Mästaren på skräckfilmer.

Har varit ledig länge nu och det är en av orsakerna till att jag behöver ett nytt jobb för jag jobbar knappt, jobbar hela tiden på sommaren men just de övriga månaderna får man inte så mycket tider och därför är det tomt i min plånbok. Blev ledig från jobb imorgon också, iofs är det skönt för dagen innan julafton brukar man har rätt mycket att göra. Ikväll ska jag och min bror (som fick jullov idag, känns konstigt att jag aldrig får ha jullov igen.) se en film, nämnligen Devil. Vi brukar se skräckfilmer tillsammans (min bror var alltid rädd för skräckfilmer innan men nu älskar han dem och speciellt Stephen Kings.), brukar annars inte vara så förtjust i skräckfilmer längre den perioden har jag kommit över, jag älskade nämnligen skräckfilmer när jag var liten (normalt?!) när jag var 12 hade jag sett många skräckfilmer bl.a. alla scream & halloween filmer och en massa andra som jag inte minns vad de heter, hade en klasskompis som hade de flesta skräckfilmerna. Jag kan inte förstå att jag inte blev rädd för nu när jag sett dem på sistone ser jag ju hur mycket hemskt som finns med i dem, tycker faktiskt att de är mer obehagliga idag än vad jag tyckte då. Jag har nog alltid varit mer rädd för overkliga skräckfilmer såsom the ring osv även fast jag såg de typer av filmer också. Typ exorcisten såg jag också när jag var typ 12 om inte yngre förstår inte hur jag vågade? Jag vågar knappt se den nu, den är ju jätteläskig. Jag är faktiskt rädd för sånt och är inte helt säker på att sånt inte hade kunnat hända kanske knäppt jag vet inte? men ända sedan jag hörde talas om den där tjejen från österrike på 70-talet har jag blivit ännu mer rädd. Men, jag ska se exorcisten igen för jag älskar den där kicken man får av skräckfilmer..

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris...

2010-12-22 | 00:16:49 | Personligt | Kommentarer (0)




jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad

_____________________________________________________________
Jag skulle vilja sätta mig på ett flyg eller en buss och bara åka någonstans,
där jag kan glömma vardagen för en stund eller kanske inte återvända alls igen...

en liten lista

2010-12-21 | 21:23:16 | Listor | Kommentarer (0)

Lovar du att vara ärlig? ja!
Du heter: Sofia
Smeknamn: soffe, fia
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jeff Buckley - Hallelujah
Beroende av: musik, cigaretter

Vem behöver du mest just nu: Mitt medium!
Vad tror folk om dig? att jag är coolast på jorden haha
Stämmer det? absolut!
Vad får du oftast komplimanger för? Mina läppar och ögon
Vad säger du för att imponera på någon? oj, brukar inte försöka impa på någon!
Hur imponerar man på dig? säg att du har mick jagger som farsa.
Brukar du skratta för dig själv? haha alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "är du vaken?"
Var bor du? skåne
Trivs du där: NO
Äger du några converse: japps, och snart blir jag stolt ägare till ett par till
Sprit, cider, vin eller öl: goda drinkar
Brukar du bli för full: hahahaha jaaaa, inte alltid men många gånger.
Vad har du för mobil operatör: telenor
Är du allergisk i mot något: ja, falska vänner
Har du haft sex idag: nä
Nästa mål i ditt liv: komma härifrån
Hur svarar du i mobilen: "hallå"
Vem ringde du senast? pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: haha minns inte ens det
Antal timmar sömn inatt: typ 9 timmar
Sov du ensam: ja, typ alltid


Brukar du komma i tid: ja, nästan alltid
När mår du bra: när jag umgås med folk som gör mig glad och när det är sommar och när jag går på konserter.
När blev du fotad senast: i lördags
Hur känner du dig nu: trött och lite besviken
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: det är bra att de finns
Vad saknar du: sommar
Hade du en bra kväll igår: nej
Favorit dryck på morgonen: äpplejuice
Rakar du benen: yes
När brukar du oftast gå och lägga dig: olika nu när jag är ledig mycket har jag gått och lagt mig 03.00 till och med fyra ibland.
Är du blyg? beror på situationen och umgänget
Sysslar du med någon idrott: nej
Vill du hellre ha mail än brev: mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja ibland
Har du spytt offentligt: hahaha ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ha sex
Är du nöjd med ditt liv: finns en del jag vill ändra
Är du bortskämd: llite
Vad gör du i morgon: städa och julpynta
Vad är det värsta du vet? djurplågare
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? just nu igenting för jag är helpank
Vad behöver du just nu? sommar och mina älskade vänner
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? ingen för ingen är perfekt
Vad längtar du till? sommar och sol och reunion med bartender klassen
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja, men finns få.
Vad använder du för shampoo? sunsilk
Vad är det finaste du fått? kärlek
En speciell dag du minns: träffa patti smith och marianne faithfull <3
Hur gammal är du: 21 i juni!
Tycker du om någon just nu: ja
Om fem månader: är det maj och då ska den roliga sommaren börja massa festivaler och mys med de jag gillar allra mest
Du samlar på: musik
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma
Gillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: 11.56
Har du sovit i din egna säng inatt: yes ma'm
Har du strumpor på dig nu: jaaa
Vad ska du göra ikväll: glo på tv
Är det okej att gråta: absolut, jag gråter jämt tycker det är skönt
När grät du senast: i lördags
Laddar du ner musik och film från Internet: nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon: åka till london och aldrig återvända hem
Bär du glasögon eller linser: både och
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej, det är viktigt att ha kläder man själv tycker om.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: det beror på när jag lägger mig kvällen innan
Har du piercing: öronen och navlen fast tog bort den i navlen
Vill du gifta dig: tror det
Vill du ha barn: vet inte
Solar du ofta: var nyss pepparkaksbrun från miami men de mesta har gått bort
Är du bra på att laga mat: ja
Gillar du att dansa: ja, älskar det
Är du flygrädd: ofta
Hur vig är du: haha nä men var rätt vig innan när jag gick på gympa
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten!
Vilken är din favoritglass: ben&jerry cookie dogh
Tror du på ett liv efter döden: ja
Tycker du om sushi: Im lovin' it
Vad äter du helst när du ser på film: hemmakvälls godis eller b&j glass
Bor dina föräldrar tillsammans: yeah
Har du tandläkarskräck: nej, aldrig haft
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: mörkblågrågrön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: nej
Röker du: yes, vet inte hur jag ska kunna sluta!
Hur ofta tränar/motionerar du: hahaha går ut med hunden?
Senaste låt du hörde: all i want for christmas i you
Vad gör du på helgerna: festar eller tar de lugnt


santa baby

2010-12-20 | 23:11:25 | Personligt | Kommentarer (0)



weheartit.com

Idag har jag först varit på julfest/möte på jobb sedan drog jag till väla med pappa och bror och gissa vem jag såg där? jo mannen från detta inlägg. Jag fick panik och gick ut ur affären så fort jag såg honom. Så jäkla typiskt? av alla ställen det finns i hela världen så ska han vara just där två dagar efter jag träffat honom också. Jag vet inte om han såg mig, hoppas verkligen inte det.

var bara tvungen att säga det, har inte så stor skrivlust ikväll känner jag. Ligger mest och läser Harry Potter böckerna, har viljat läsa böckerna sedan dem kom ut men har inte blivit så.


Merry Christmas everybody!

19 December 2010

2010-12-19 | 22:08:04 | Personligt | Kommentarer (0)


Gemma Arterton
såhär vill jag se ut just nu, solbränd mörkhårigt långt hår med lugg.
Hade gärna gått klädd i mindre kläder också men det blir lite svårare i detta vädret.


En trevlig Julfest igår, först var vi hemma hos min barndomskompis Lina, Vi var i hennes lägenhet och hon hade bakat och jag ljuger inte om jag säger 10 olika sorters desserter/julgodis. Hon är så himla duktig och superfin lägenhet har hon, men jag har dock varit där innan. Vi var rätt många där hemma, typ 15 pers eller nått. Sedan drog vi till stan och tog lite tequila shots haha. Där träffade jag på Vicky och när de andra skulle till Tages gick jag med Vicky och hennes vänner istället dels för att jag hatar Tages. Vi gick till Henrys istället där vi shotade lite och dansade hela kvällen sen efter det drog jag, Vicky och några andra på efterfest som var super tråkig så jag vart hemma vid halv fem iallafall.


Godnatt!

man ska aldrig lifta och nu vet jag varför (typ iallafall...)

2010-12-19 | 16:58:31 | Citat | Kommentarer (3)

Igår hände en sjuk sak. Jag fick sluta tidigare eftersom jag skulle på julfest och om jag tagit bussen tjugo över fyra så hade jag varit hemma vid fem eftersom jag får gå en bit från busshållsplatsen (när de är bussen till jobb inte annars) och de tar typ tar 20 min och jag skulle vara borta vid sex så då hade jag aldrig hunnit. Men jag fick sluta klockan tre så jag hann med bussen tjugo över tre. Där stod jag och väntade på bussen och den kom aldrig, började få panik då körde en bil förbi och en kille satt i

Han: Ska du med bussen?
jag: ja
han: den har kört fast och står bara stilla
Jag: åhh nej, jaja
Han: vill du ha skjuts kan jag köra dig hem

Dum som jag är hoppar jag in, inte för att han var obehaglig på något sätt men jag har alltid sagt att jag aldrig ska åka med någon jag inte känner, man har hört saker liksom men jag hade panik att jag inte skulle komma hem i tid till julfesten och ingen kunde hämta mig liksom.

Så där sitter vi och pratar och han är jätte trevlig och jag tänkte ja, men jag kommer hem utan problem liksom.

Han: Har du lust att träffas någon gång?
Jag: ehhhh (får panik) ja det kan vi väl (vågar liksom inte säga nej, då kanske han blir värsta sur och mördar mig och gräver ner mig någonstans i skogen vad vet jag.)
Han: ja aså om du vill, Det hade ju varit trevligt vi kan ju byta nummer skriv in dit nummer här på min mobil

och så skriver jag in mitt nummer, hade först tänkt att skriva ett annat nummer men var rädd att han skulle ringa nummret för att testa att det funkar som vissa gör ibland.


Han: Vad ska du göra ikväll?
Jag: ehh ska på julfest
Han: okej men då kanske vi kan träffas imorgon? eller ikväll om du vill?
Jag: ehh nä ikväll kan jag ju inte.
Han: ja okej, men när kan du då?
Jag: (får panik igen, vafan värsta förhöret?) ehh ja nästa vecka kanske. Jag vet inte, jag har rätt mycket att göra nu fram tills jul...
Han: okej, Har du pojkvän?
Jag: (ser chansen att ljuga) ja aså jag träffar en kille och så.
Han: okej, men du kan ju höra av dig imorgon eller något
Jag: mmhh.
Han: bara och ringa om du vill ha skjuts.
Jag: mhh haha hejdå

och nej han var inte snygg, inte jätteful heller men absolut inte min stil. Desutom var han säkert 10 år äldre än mig.... Jag hatar sånt här, vad ska man säga liksom?

when i look at you

2010-12-17 | 23:50:05 | Personligt | Kommentarer (2)

jaha, här sitter man helt mobbad, Inte en jävel svarar heller för den delen. Sandra som jag ringt, smsat svarar inte, hon har varit död nu de senaste 12 timmarna. Får panik på sånt. Drar bara två slutsatser hon är antingen död eller bara surar på mig och eftersom hon har varit aktiv på facebook så måste jag stryka alternativ ett.

JAHA.

Har inte tid att bry mig om det nu, för imorgon ska jag jobba till fyra sen blir det Julfest hos Lina i hennes fina lägenhet, mycket trevligt. Förresten har jag suttit och lyssnat på Miley Cyrus hela kvällen bara för att reta Sandra för jag vet att hon hatar henne SÅ DÄR FÅR DU SANDRA FÖR ATT DU INTE SVARAR!!! (lite osäker på varför hon skulle bry sig men ändå, kan ju chansa på det iallafall.)
höhöhöhö

jag skulle vakna mitt i natten

2010-12-17 | 20:07:59 | Citat | Kommentarer (1)

Idag på jobb

jag: vad vill du ha och dricka?
kund: det får du bestämma! ;)
Jag: okej cola kanske då
Kund: nej överraska mig!
Jag: ehh okeeej..

Jag: då blir det (minns inte.)
kund lämnar fram en hundralapp och jag ger växel tillbaka
Kund: nej den kan du behålla känner mig generös idag, lite dricks sådär ;)

En stund senare råkade jag välta ut lock till muggarna och när jag plockade upp dem då kom han till och med och fråga om han fick hjälpa mig att plocka upp dem..

Ska jag bli tacksam eller rädd??


när man behöver någon som förstår en

2010-12-15 | 19:49:25 | Inspiration | Kommentarer (0)









Dear Santa can you please give me this wish at least..

2010-12-15 | 02:58:41 | Personligt | Kommentarer (0)




____________________________________________________________________________________


önskar ofta att jag levde i en harry potter värld

2010-12-14 | 16:51:20 | Personligt | Kommentarer (1)

idag har jag inte gjort så mycket förutom en god pastasallad med bl.a. grilladkycklig i. Har precis sett ett avsnitt av Vampire Diaries och är helt besatt av det. Nu sitter jag och kollar lite på musikhjälpen som jag gillar, och minns att jag och min bror alltid kollade på det förra julen. Det är mysigt tycker jag får lite julstämmning. Funderar på att åka dit till den där glasburen när jag ska till Malmö och julshoppa.

Nu sitter jag och väntar på att jag strax ska ta tåget till helsingborg och träffa Sandra och så ska vi äta och se Harry Potter på bio, har redan sett den en gång när jag var i USA på sådan imax bio (mycket större och häftigare) men eftersom jag är en Harry Potter nörd så måste jag se den igen. Ska strax gå och sminka mig och sedan ut i det kalla vädret.


,

2010-12-14 | 10:00:00 | Personligt | Kommentarer (3)




jag tror du vet hur det känns

2010-12-14 | 03:15:00 | Personligt | Kommentarer (0)




jag tänker på hur det skulle vara att få krama dig sådär
hårt igen som bara du kan och hur du fick mig att må
hela dagarna som de där ruset jag fick i hela magen
när du höll om mig och sa att jag var fin och hur du
bara genom att nudda mig lätt kunde få mig att bli sådär lycklig
du fick mig att upptäcka sidor av mig själv
tack för att du blev en del i mitt liv
även om det var en liten del så har
du satt ditt avtryck i mitt liv och det är jag väldigt tacksam för..

_________________________________________________________________*

den längsta listan i blogghistorien men när man inte har något bättre för sig så varför inte.

2010-12-14 | 00:02:48 | Listor | Kommentarer (0)



vad heter du?
sophia

ålder? 20!

vad gör du? lyssnar in mig på musik, msn;ar

vad längtar du till? julafton eller nä först julshopping och så harry potter på bio imorgon som jag viserligen redan sätt men ändå!

vad händer i helgen? julfest på lördag sedan blir det nog inte så mycket mer

senaste hånglet? Hhihihi jag fann mig en engelskman i miami..

hände nåt mer? HEHEH..... nej, inget mer snusk.

vad har du på dig? myskläder

favoritöl? gillar inte öl egentligen men typ heineken och corona

vad blir du glad av? vänner, musik, filmer, skratt, kärlek ja en massa

vad blir du ledsen av? när man blir sårad, olycklig kärlek, när mina ciggaretter är slut, när man kommer hem från något underbart (som i miami) och allt blir så tråkigt

vad ska du göra idag? ikväll ska jag se på nya avsnittet av vampire diaries och desperate housewives

favoritsnabbmatställe? donken

vilken låt lyssnar du på nu? Oasis - Wonderwall

vad dansar du till? allt som går att dansa till

vem saknar du? alla från min underbara klass i miami

bästa hang-outet? south beach hostel i miami ;)

nåt någon inte vet om dig? ja massor men det säger jag ju inte.

hur svarar du i telefonen? hej

gör du när du är kär i fel person? blir oftast deprimerad, lyssnar på sorglig musik och gråter lite sedan röker jag alldelles för många cigaretter och hoppas det går över och det gör det ju efter ett tag.

tycker du om gul-bil-leken? ja en väldigt bra andledning till att  få slå någon!

hur mycket pengar har du i plånboken just nu? 9 amerikanska dollar!

vilken svordom använder du mest? jävlar tror jag eller fan

äger du en iPod? jaa, en ipod touch älskar den

vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingen just nu, älskar när jag är ledig från jobb så jag kan sova så länge jag vill

hur många resväskor äger du? två!

använder du flip-flops? eh nää

var köper du dina matvaror ifrån? ica mest

skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med såklart

vilken var den senaste filmen du såg? inception, sjukt häftigt men annorlunda film.

du är ledig, umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? en vän :)

om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? hade flyttat till London eller New York direkt

har någon någonsin kallat dig lat? haha ja

tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej, jag gillar att ligga och tänka innan jag somnar

vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? ingen tror jag, orkar inte kolla. Men lyssnar alltid på min ipod eller spotify

vilken är världens bästa artist/grupp just nu? The Rolling Stones kommer alltid vara världens bästa band!

har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och isåfall vad? ehh kan jag ju inte säga ju!

vad åt du till middag senast? pastasallad

använder du huvtröjor? jaaa

vilken är din favoritåk-attraktion på ett nöjesfält? flumride eller bergochdalbana, älskar när det går snabbt och utför stup!

tror du folk pratar bakom ryggen om dig? självklart alla snackar en jäkla massa skit om alla

vilket riktnummer befinner du dig i? 261

tittade du på tecknat när du var liten? haha ja, älskade disneydags varje var det fredag? saknar det faktiskt haha. jag, bror och mina bardomskompisar Julia och Caisa brukade alltid sitta och kolla här hemma med godis.

hur stort är ditt närmaste köpcentrum? centersyd är nog det dödaste köpcentrumet ever annars är där ju väla då får man köra lite längre men ändå inte så långt..

hur många syskon har du? en bror

är du blyg inför det motsatta könet? inte mer än vad jag är mot samma kön

vilken film kan du alla replikerna till? mysteriet på greveholm och love actually

äger du några band t-shirts? rolling stones, sex pistols, ramones osv..

när flög du senast? December 2010

läser du för skojs skull? absolout!

pratar du några andra språk? engelska och lite franska

diskar du din egen disk? nää, ofast inte

har du gråtit offentligt? haha, ja många många gånger

har du en stationär dator eller en laptop? laptop

försöker du alltid lära dig nya saker? ja

vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? har precis gjort min första tatuering i miami så ingen just nu. Men en piercing är jag sugen.

tycker du att killen borde bjuda på första dejten? ehh, kan väl dela på notan? men om han erbjuder sig varför inte liksom?

kan du kasta macka? nej, tror inte det.

har du någonsin varit på Jamaica? nej, avundsjuk på andrea och sanna som är där nu :/ efter miami åkte dem dit.

vad har du med dig in på bion? läsk och oftast godis eller popcorn

vem är din favoritlärare och varför? BERNT, BÄST VAR HAN!

vad har du för väder? snön smälte igår av regnet så nu är det bara kallt och frostigt.

vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? ......inget? jo, foto kanske

gillar du att flyga? otroligt långtråkigt

vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? bl.a. rolig sen en jäkla massa annat men det kommer ta tid.

när sov du senast på golvet? måste varit längesedan för jag minns inte.



vilken är din favoritdrink? ja fick ju smaka en massa drinkar på barskolan gillar appeltini och pink panter

gillar du din boende-situation? hahaha nääää fyyfan hatar denna jäkla stan

hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 7-9 timmar.

är dina dagar fullbokade och stressiga? nej oftast inte men ibland så.

hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? går inte i skolan mer så nä men när jag gick ibland men det enda man gjorde var ju att prata? man pluggade ju aldrig det gjorde man nästan alltid hemma.

vilken är din favoritfrukt? äpple och hårda päron

bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? haha nej

hur gammal blir du nästa födelsedag? 21!!!!! WHOHOO äntligen kan jag festa på riktigt i USA, kom bara in på vissa ställen nu när jag var där men vi hade kul ändå!

är du petig när det kommer till stavning och grammatik? njee sådär

tror du på liv på andra planeter? är asrädd för det

vem var den sista personen som gjorde dig arg? en person jag inte förstår mig på och har sårat mig allt för många gånger men jag förlåter alltid

tror du att gud är man eller kvinna? man

kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? beror på hur personen är inte könet

vad säger du till dig själv när allt känns svårt? bäddar ner mig med en film som får mig att må bra och så lite chocklad

skulle du någonsin hoppa fallskärm? norskarna gjorde det i miami och vi tänkte göra det men blev inte av men vi såg bilder så jäkla häftigt måste göra det ;)

tycker du om att krama folk? ja

stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? väldigt, blir väääldigt irriterad

vilka böcker, om några har fått dig att gråta? inte som andra döttrar och en bok om marilyn monroe minns inte vad den heter.

vad är du allergisk mot? folk som inte accepterar andra, "folk som bara ska leka överklass"

får du dåligt samvete efter du ätit kött? ibland faktsikt.

om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? philippe efter min mammas kusin som dog en månad innan. Som desutom bodde i Afrika och talade franska så därav namnet.

hur mycket är klockan? 23:37

hur många kontakter har du på msn? 220 kanske borde rensa den på onödiga människor

spenderar du en regnig dag bäst? i ett fint rum där man får lov att röka och sedan med en lp spelare med vinylskivor som spelar gammal underbar musik och någon intressant människa med bra musiksmak och där sitter vi hela dagen och röker, pratar och lyssnar på musik.

vem är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? "ja haha kommer bli kul vi måste till systemet också"

pratar du med på msn just nu? daniela och sandra

pussade dig senast? jag vet inte haha

vill du kasta en sten i huvudet på? finns en del.

sov du med senast? sandra och dannie"ela"

vem fick du senast sms av? dannie


JA OCH NEJ

cyklat utan händer? ja, kunde asbra innan men nu kan jag inte längre :(

gråtit en hel natt? ja, många gånger

druckit så du spytt? nej? och konstigt är det eftersom de oftast blir lite för mycket

åkt vattenskidor? nej

åkt rullstol? tror inte det faktsikt? eller jo, fan vilket minne jag har

gjort en bakåtkullerbytta? haha ja

köpt lösgodis för över 50 kr? ja, hemmakvälls godis is the shit

haft träningsvärk? haha jooråå

önskat att du var det andra könet? nej inte alls haha

sett en kompis i rosa kanindräkt? nej tyvärr :/



senaste impulsköp? godis

om du var en blomma? skulle jag vara en ros

pryl du inte kan vara utan? mobil och plånbok

lyx är? när man unnar sig mycket

tidningar du prenumererar på? cosmopolitan

vad gör dig förbannad? vissa människor

du gör med 100 upphittade kronor? ciggaretter eller godis

när grät du senast? Igår

kram eller puss? både och!

hyrfilm eller bio? bio

natt eller dag? natt, fast helst kväll

popsnöre eller sportfåne? hahaha, ingen?

kaffe eller te? inget här heller

om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist, skulle du fortsätta dejta honom/henne? nej, självklart inte!

om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? beror på vem det är och vad det är

finns det någon du ogillar starkt? ja, väldigt men så är det väl för alla?

är du bra på att lösa konflikter eller är du konflikträdd? nej det är jag inte bra på, jag hatar konflikter faktiskt så ber dem dra åt helvete istället eller igronerar dem

är du svartsjuk? ja precis som alla andra, men inte så jätte ändå.

vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? något som får mig att må dåligt

om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? ja, om jag orkar

vad är det första du tänker på när du vaknar? om det är klockan som ringt så "åhh nä inte redan"

är du troende? ja!

tycker du om stearinljus? åhh ja, älskar det. Speciellt på vintern och runt juletid

tycker du om dr pepper? usch nej

när klippte du dig senast? innan jag åkte till miami så i slutet av oktober

är det ordning eller oreda i dina byrålådor? haha nej

har du blivit sövd någon gång? ja, läskigt

lever din mormor? jaaa älskade mormor <3

vad borde du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? kolla på vampire diaries

beskriv din humor? haha jag har både torr humor och normal humor vad som nu är noramlt men allt från how i met your mother till Eurocops busrigningar på youtube och så älskar jag kvateret skatan haha.

en fin kväll

2010-12-11 | 01:33:53 | Personligt | Kommentarer (0)

Avslutar denna kvällen med en fin låt jag tycker väldigt mycket om och som jag lyssnat på om och om igen den senaste halvtimmen samtidigt som jag tänkt på alla minnen från Miami och undrat hur livet kan vara så orättvisst och sedan sörjt lite samtidigt som jag log flera gånger då jag kollade igenom bilderna..  men tänk att man kan vara glad och ledsen på samma gång.. Godnatt kära ni!


Jag, Jannicke och Ilona på avslutningsfesten!


lite inspirerande bilder såhär på torsdagskvällen

2010-12-09 | 22:54:49 | Inspiration | Kommentarer (0)

bilder på Charlotte Kemp Muhl och Sean Lennon.






Min tatuering

2010-12-09 | 17:24:03 | Personligt | Kommentarer (1)

Har länge funderat på att skaffa en tatuering men har alltid tvekat lite eftersom jag är lite gammelmodig av mig och gillar att klä mig i 50-60 tals kläder så tänkte jag att de skulle förstöra min stil men sen så älskade jag Katy Perrys tatuering som hon hade på handleden med texten "Jesus". Hon klär sig ju också lite sådär gammeldags ibland. Så när jag väl var i Miami Beach och många andra i klassen gjorde tatueringar de flesta på Miami Ink så kunde jag verkligen inte låta bli, hur ofta är man på Miami Ink? Det blev texten Faithfull för att jag tycker det är ett så fint ord och för att en av mina favoritsångerskor heter just Marianne Faithfull med två l och desutom tycker jag det är snyggare att stava det med två l och jag är jättenöjd och ångrar det inte ett dugg :)








ta mig tillbaka om bara för en stund

2010-12-09 | 02:05:34 | Personligt | Kommentarer (1)




Sitter här och lyssnar på Jeff Buckley och gråter lite, att komma hem från en helt fantastisk och underbar resa där man blev som en familj är inte helt lätt. Att komma hem till en grå kall liten stad fullt med falska människor blir som att komma till något typ av helvete. Nej, nu ska jag inte överdriva men ni förstår. Man börjar undra vem som är ens riktiga vänner egentligen. Där var vi alla som en familj och tog hand om varandra och det är till 100 % sant till och med lärarna sa att de aldrig sett en sådan samhörighet i någon klass innan. Jag borde egentligen vara lite gladare eftersom det är jultider och jag älskar julen, men det känns som man kommer hem mitt i allt det jobbiga. Känner att jag bara vill bort härifrån. Tur att man kan hålla kontakten på facebook iallafall, vi har tillochmed vår egen grupp där som det skrivs i flitigt.

Fäller några tårar och tänker på alla roliga minnen.

Vad är nästa steg? ta körkortet och sedan ut i världen igen för att stanna kvar här orkar jag verkligen inte.

Tisdag

2010-12-07 | 14:29:05 | Personligt | Kommentarer (2)


Georgia May Jagger


Har precis tagit en varm dusch och nu ska jag börja göra mig iorning, Camilla kommer och hämtar mig om en stund så ska hon, jag och Daniela till Sandra och hänga lite. Har inte träffat dem sedan jag kom hem från USA. Vi ska nog bara skvallra, mysa och åka pulka haha. Känner mig inte redo för all snö ännu när man precis kommit hem från värmen men jag hoppas jag vänjer mig vid snön snart.

Nu ska jag bara välja vad jag ska ha på mig, köpte så mycket fina kläder i USA att jag knappt kan bestämma mig. Vi hörs kanske senare annars hörs vi imorgon!

lite stilar jag gillar

2010-12-06 | 22:54:16 | Inspiration | Kommentarer (1)



(10) Georgia May Jagger


(9) Kristen Stewart


(8) Cheryl Cole


(7) Charlotte Kemp Muhl


(6) Katy Perry


(5) Rose Byrne


(4) Marilyn Monroe


(3) Brigitte Bardot


(2) January Jones


(1) Sharon Tate



en lista

2010-12-05 | 22:37:19 | Listor | Kommentarer (1)


Min bästa vän är
har många nära vänner.

När jag borstar tänderna är jag uttråkad, för det är så tråååkigt men det måste göras.

När jag lagar mat brukar jag hitta på egna recept.

Jag är rädd för hajar, vågade inte gå för långt ut i havet när jag var i Miami.

Den värsta känslan är när livet går alldelles för fort och när man saknar någon så mycket att det gör ont och man inte kan träffa den personen hur mycket man än vill.

Den bästa känslan är när allt går precis som man vill och man bara är lycklig.

Jag är bäst på att ställa till det för mig själv.

Jag är sämst på att göra vad som är bäst för mig själv


Ilona och jag.



Jag lyssnar på Rolling Stones och The Beatles.

Jag pratar ibland för snabbt så orden kommer ut helt fel, så jag borde egentligen hålla mer tyst och tänka efter mer innan. Jag känner mig som Kristen Stewart (om ni sätt henne i intervjuer,)

Jag tycker om gammla tider, allt från 1910-talet tillochmed 70-talet tycker det verkar så mycket vackrare och roligare och sen älskar jag julen.

Kärlek är så mycket men t.ex. när man verkligen vet att man inte kan vara utan den personen för det gör så ont och man blir så glad inombords bara man känner dennes personliga doft.

I somras jobbade jag för mycket.

Sist jag grät var för att jag var hemma igen, när jag hade varit i underbara Florida med underbara människor.

När jag vill tänka så måste jag vara ensam.

När jag bakar så bakar jag ofta bullar, mina kakor blir misslyckande.




Just nu tänker jag på att jag borde gå och lägga mig för jag är galet trött efter knappt ha sovit något under hela USA resan som var på 5 veckor.

Idag har jag jobbat och ätit middag hos mormor.

Ikväll ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries.

Imorgon kommer jag bara slappa och fortsätta kolla lite på film, packa upp min resväska och städa mitt rum.

Om jag var ett djur skulle jag vara ett lejon, så mystiska och vackra.

Min mobiltelefon är bäst, iphone tack för att du finns.

När jag vaknar på morgonen vill jag bara ligga i sängen och dra mig.

månadslista

2010-12-05 | 21:27:02 | Personligt | Kommentarer (2)

Jag hoppar på det här med listan dag för dag som många andra i bloggvärlden gjort, men jag snor Sandras lista för hon ändrade den lite och jag tyckte den var lite mer intressant. Börjar senare ikväll eller imorgon, nu tänkte jag se färdigt lite serien jag missat när jag varit borta bl.a. Vampire Diaries och Desperate Housewives. Har redan sätt färdigt alla How I met your mother avsnitt och gud vad jag älskar det.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En film
Dag 03 – saker ni inte visste om mig
Dag 04 – Det här får får gåshud av
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – En stilförebild
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Min förebild
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – En favorit film scen
Dag 14 – Mina djur
Dag 15 – Ett musikaliskt geni
Dag 16 – En skiva
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Favorit karaktär
Dag 19 – Några favorit låtar
Dag 20 – En spelning
Dag 21 – En tv-serie att leva i
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Bästa tv-serie-scen
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Top 5
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

nu är jag hemma efter fem veckor i paradiset

2010-12-04 | 00:43:44 | Personligt | Kommentarer (0)

Kom hem imorse, en helt underbar resa. Den bästa jag någonsin gjort. Resan började med Los Angeles där vi stannade i tre nätter sedan vidare till Miami Beach där vi gick bartender utbildning i tre veckor, vi bodde på ett hostel hela klassen plus lärarna, där bodde en massa unga människor från hela världen. Det var helt galet kul, saknar det väldigt mycket. Vi alla i klassen blev som en enda familj, vi var både svenska och norskar. Jag har aldrig haft så kul och gjort så mycket, massa kärlek till er alla. Vi var alla en enda familj, alla var med alla. Efter tre veckor där drog Lovisa och jag iväg till New york där vi var i fem dagar, vi shoppade mest, åkte skridskor på Rockafella Center, gick på musikal och såg frihetsgudinnan och hände en massa sjukt där också.

Jag kan verkligen säga att jag lärt mig så mycket, jag är inte samma människa nu som när jag åkte och det är jag glad för. Jag har lärt mig mycket om mig själv och en del saker som jag borde vetat förlängesedan. Alla människor borde göra en sånhär resa, speciellt komma i en sådan underbar klass som jag kom i, det är vänner för livet det och jäkla bra vänner för den delen också<3


Jag, Nina, Jannicke, Ilona och Hege.


Nästan hela gänget, kärlek <3