Don't you think it's sometimes wise not to grow up?

2010-06-29 | 11:37:34 | Listor | Kommentarer (0)


Marianne Faithfull och
alain delon. Under inspelningarna av "The Girl on the Motorcycle"


Jag är beroende av
musik och att umgås med fina människor, sena sommarkvällar och bara sitta och skratta och röka cigaretter i kvällssolen.
Jag gillar snygga män, som kanske inte är sådär jättesnygga men deras personlighet eller stil gör dem snyggast på jorden.
Jag äter färska jordgubbar, det är de godaste som finns på sommaren.
Jag säger ja till Att åka till USA närsomhelst nu som au pair, efter det planerar jag att bosätta mig i London och kanske plugga på musikskola.
Jag ger mig sällan in i stryck sällan och tillsätt ofta istället och då blir det "jag ger mig ofta in i komplicerade sitautioner"
Jag är duktig på komma ihåg låttexter men endast låttexter inte läxor och annat viktigt när man skulle plugga till prov då kom jag inte ihåg ett skit.
Jag stör mig på många politiker, speciellt Mona Sahlin nä tillbaka med Göran Persson.
Jag läser ofta biografier. Har läst Marianne Faithfull - Faithfull, håller på att läsa Blonde av Joyce Carol Oatas om Marilyn Monroes liv och läser även Just Kids av Patti Smith, biografier har ofta allt humor, spänning och sorg.
Jag är vackrast man är precis så vacker som man låtsas vara så när jag känner mig vacker helt enkelt.
Jag skrattar väldigt ofta och jag har väldigt torr humor.
Jag är en typisk Tvilling, i princip allt stämmer in på mig. Vet inte om det är bra eller dåligt? Tvillingar är ofta lite... svåra.
Jag är lycklig när jag känner mig fri och umgås med härliga människor. Även när jag är på konserter och får se mina idoler då blir jag alldelles gråtfärdig. Men bara när jag ser t.ex. Marianne Faithfull och Patti Smith och andra gammla artister som t.ex. Rolling Stones. De känns liksom ännu häftigare de är ju musikhistoria, det har funnits med sålänge och det är min favoritmusik.
Jag trivs inte med oärlighet och går efter orden "hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen".
Jag är dålig på att vara organiserad.
Jag är rädd att vara ensam resten av mitt liv, att alla ska lämna mig eller att ingen ska förstå mig. Detta är djupa tankar och ni skulle förstå mer om jag hade berättat mer ingående.
Jag älskar att skratta så jag får ont i magen, jag älskar att upptäcka ny fantastisk musik. Finns så mycket jag älskar.
Jag uppskattar när jag vet att folk uppskattar mig och ger mig fina komplimanger.
Jag tror på på andlighet. Jag tror på mycket jag, jag tror att dina tankar är ditt liv.

nu är det bestämt

2010-06-28 | 18:16:08 | Personligt | Kommentarer (0)

måste göra något, orkar inte sitta och vänta på att saker ska hända.
jag tänker åka som au pair till USA, jag har redan fyllt i mycket av det som ska göras i ansökningshandlingarna. Har börjat att skriva personligtbrev osv men det är lite småsaker kvar i ansökningshandlingarna och samt körkortet. Planerar att fortsätta övningsköra i sommar och sen i höst ta en intensivkurs istället. Måste dock ta ledigt från jobb då i två veckor för att man då måste vara på körskolan varjedag från åtta på morgonen tills sent på kvällen de veckorna. Men jag kör på det (haha kör.) vadå att min humor är torr?


Can't wait!!

jag vet att min design suger men det är för att det är jag som suger på photoshop.