Leona Lewis is a beauty

2011-01-31 | 22:21:26 | Inspiration | Kommentarer (1)



Tycker Leona Lewis är sjukt vacker, vill också vara sådär brun. Istället är jag blek som snö just nu. Nu sitter jag och tittar på frisyrer är sugen på att klippa mig eller att färga håret. Nu ska jag nog göra en kopp Chai Latte och sedan se ett avsnitt av Mad Men och sedan sova, är fortfarande trött efter helgen i Halmstad.

Halmstad baby!!!

2011-01-31 | 20:29:24 | Personligt | Kommentarer (0)

Jag har inte skrivit här på några dagar, kom hem från Halmstad igår efter att ha varit på en reunion med Barskolan hemma hos Andrea. Det var helt galet kul. Åh vad jag älskar dom alla plus de som inte kunde komma. Men vi var ändå 11 stycken, de var bara norskarna som inte kunde komma eftersom de jobbade (minus Tom) och sen Marre som blev sjuk och Chris och Peter lärarna då kunde heller inte komma. Det hände massa galet hela helgen, Andrea höll på att bli utslängd efter att ha bråkat med en tjej som dansade in i Lovisa med flit och var allmänt kaxig mot henne, Men hon var jäkligt skum den där bruden, väldigt kaxig så det där behövde hon. Snodde också en servetthållare från Mcdonalds, tog förlångt tid att ta servetter till alla liksom, så nu står den hemma hos Andrea hahaha. Sedan slapp vi stå en en lång taxikö och gled förbi alla och fick en stor taxi, fast den hade knappt stolar så vi fick sitta på golvet också hahaha.
NÄSTA REUNION blir antagligen i SALA hos Niklas och Simon, hoppas alla kan komma då.

Nu försöker jag bli lite bättre i halsen, har beställt hem den fjärde säsongen av Skins tyckte det kändes lite väl ensamt utan Skins liksom.




en lista

2011-01-27 | 19:33:59 | Personligt | Kommentarer (2)

a photo of yourself and a description of how your day was.

inte en bild från idag, utan från Miami på mig och Chris och en jäkligt ful bild på mig också men orkar inte leta fram en bra, har varit en någerlunda fin dag.

your idea of the perfect first date.

prat och skratt


a photo of yourself two years ago.

en brunhårig tjej som jag inte har mycket gemensamt med längre förutom musiken som jag fortfarande älskar.

your dream wedding.

Sharon Tate och Roman på sin bröllopsdag. Jag vill vara lika vacker och lika kär!

a song to match your mood.
Leona Lewis - Run (Cover på Snow Patrol)

a photo of the item you last purchased.

kläder som jag köpte i London har dock inget foto på just det jag köpte.

a photo of your favorite place to eat.



Johnny Rockets, bästa resturangen någonsin och världens godaste milshake. Finns nog dock bara i Amerika.

what’s in your makeup bag?

försvarets hudsalva, Mascara, Ögonskugga, Svartkajalpenna, Röttläppstift, Rouge, Puder från ID bareminerals, mascara mm.

a photograph of the town you live in.

Bilden togs av mig i september nere vid stranden. Där borta vid de vita husen minns jag att jag gick med min skola sådär i ettan och vi byggde kojor, jag gick på en utomhus-skola som var väldigt liten, fanns bara tre klasser och vi var för det mesta utomhus och alla på skolan bodde i närheten av varandra (jag bor typ 10 meter från skolan). Vi var miljövänliga också, vi brukade sortera sopor och sånt, haha. Vi hade lektioner om fåglar och växter, jag gick där från förskolan upp till tvåan sen var man tvungen att byta till en större skola. Vi satt nere vid stranden och målade av havet också, så fint när man tänker tillbaka. Den tiden får man aldrig uppleve igen, tiden går så snabbt.

your favorite band and why?


Rolling Stones och The Beatles, behövs det ens en förklaring? det är bara bäst, legender och de bästa låtskrivarna som finns!

TVshows you’re currently addicted to.



Skins, Vänner och Vampire Diaries!!!


your celebrity crush.

Josh Hartnett eller som jag kallar honom Josh Hotness.

something you crave alot.



the meaning behind your blog name.

Brokenenglish efter Marianne Faithfulls låt heter just Broken English.

a photo of something that makes you happy.

Tiden i Miami med alla fina människor.

5 facts about you.
1. är sjukt trött på denna staden (och sverige) och vill bara härifrån.
2. vill bo i England resten av mitt liv.
3. älskar att sjunga och gör det varje dag
4. är vegitarian
5. Har afrikanska kusiner



a photo of somewhere you've been to.

New York i December.

your favorite movie.

The notebook

something you could never get tired of doing.

sjunga

and i love skins do you?

2011-01-27 | 01:31:16 | Personligt | Kommentarer (1)



Jag är beroende av Skins, jag har sett färdigt hela tredje säsongen och nu måste jag beställa den fjärde och jag hoppas den är lika bra. Jag älskar Effy, jag älskar allt med henne men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med henne som jag älskar fast jag älskar hennes klädstil i serien det kan jag ju iallafall säga desutom kan jag relatera till henne ibland vet dock inte om det är bra eller dåligt annars tycker jag bra om Freddie med, så söt. Mer har jag väl egentligen inte att säga än att jag börjar bli sjuk också, jäkla hals som aldrig tycks bli bra.


You said you couldn’t be with someone who didn’t believe in you. Well I believed in you. I just didn’t believe in me. I love you.. always.

2011-01-25 | 16:51:00 | Inspiration | Kommentarer (1)

En kopp te, ett avsnitt av Skins, Leona Lewis vackra stämma, en prommenad i regnet med hunden och tittat på inspirerande bilder är vad min dag har bestått avhittills.



muusik <3

Happy Birthday Sharon!

2011-01-24 | 23:03:48 | Personligt | Kommentarer (0)

Jag fyller detta inlägget med en massa bilder på denna vackra kvinna för att hon skulle ha fyllt 68 år idag, tyvärr så blev hon ju bara 26.

Men, Happy Birthday Sharon Tate.














Begravningen

Roman utanför huset där de blev mördade, "Pig" skirivit på dörren med Sharons blod.

goodbye London, I see you soon

2011-01-24 | 17:23:53 | Personligt | Kommentarer (1)


Georgia May Jagger

Hemma från London igen, bittert! Vill bara tillbaka, har haft några underbara dagar där. Allt är så mysigt där, massa mysiga pubar och hus. Många pubar ser så gamla ut, så mysiga. Dit vill jag åka i vår igen, fast när mina vänner vill åka på charter semestrar vill jag hellre åka till en storstad och se saker, jag är inte så mycket för att bara ligga på stranden hela dagarna även om det kan vara skönt ibland.

Handlade en massa fina saker i London också;

ett par byxor, en klänning, en byxdress, en skjorta, ett par mörkblåa låga converse skor, en tröja med fransar, ett par shorts, en klocka, underkläder, smink mm.
Hittade massor av billiga saker inne på primark bl.a. nagellack för 1 pund, köpte även lite kläder där och ett skärp för 1 pund. Sedan var jag inne i en jättestor musik,bok&film affär där hittade jag Leona Lewis  självbiografi, Leona Lewis musikdvd och Skins säsong 3 så nu blir min vardag lite roligare. Jag har redan tittat på några avsnitt av Skins, älskar det redan. Visst inget slår väl säsong ett&två med Tony, Chris, Sid, Michelle och dem men jag gillar det faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

På fredag blir det Halmstad och nu ska jag strax ut och övningsköra och tror det blir en sväng inom Hemmakväll eftersom jag hört att de har stor-rea där.

London Calling

2011-01-19 | 22:13:13 | Personligt | Kommentarer (1)



Leona Lewis


Imorgon åker jag till London, ska bli så jäkla awesome. Behöver verkligen komma bort lite, när jag kommer hem igen ska jag till Halmstad helgen därpå, träffa de flesta från barskolan igen så det ska bli kul. De människorna vet verkligen hur men festar på riktigt, mina favoriter! När jag kommer hem igen ska jag verkligen kämpa, ska verkligen ge allt för att få körkortet och sen kämpa med sången, konsert i maj!

Hörs på måndag!

älska mera

2011-01-18 | 19:33:10 | Citat | Kommentarer (0)

Har jobbat hela dagen, utan rast också för den delen.

Roligast idag på jobb:
Jag: Varsegod vill du ha kvittot? (räcker fram påsen)
kille runt 20 år: Nej, det är lungt älskar dig ändå (ger mig en slängkyss)
Jag: men guuud va bra för jag älskar dig ocksååååå (höhö det sa jag ju inte, men jag tänkte det faktiskt HÖGT, hoppas han hörde.)

En liten mat&drink lista.

2011-01-16 | 21:17:38 | Listor | Kommentarer (1)



V
arm dryck - Chai latte
Kall dryck - Vatten och Cola light.
Alkoholhaltig dryck - White Russian, Pink Panther, Strawberry Daquri.
Drink - nämde jag inte det nyss?
Pålägg - äggmacka med kaviar
Grönsak - Sallad, gurka, majs, morötter.
Frukt - Kärnfria vindruvor, Röda äpplen, Melon, Kiwi.
Bär - Jordgubbar, blåbär, Hallon.
Krydda - Svartpeppar.
Godis - Chocklad eller Hemmakvälls godis, mums!
Snacks - typ saltapinnar.
Choklad - Marabou, Apelsinkrokant eller mintkrokant.
Ost - Gräddost eller vad det heter.
Kött - Äter ju inte kött längre men innan var det ryggbiff (och då menar jag riktigt fin ryggbiff, har ofta ätit ryggbiff när de varit alldelles för segt.) Sen ska det vara kryddat en massa också.
Sallad - Vanlig sallad.
Tårta - Cheesecake eller Jordgubbstårta (med färska jordgubbar.)
Bakverk - Cupcakes, kladdkaka.
Sås - Tzatsiki
Glass - Ben&Jerry's speciellt Cookie Dough Yogurtglass från Yogurtland, finns bara i USA dock. Åt där hela tiden!
Snabbmat - Burger Kings Vegoburgare, såå sjukt god! iofs älskar jag mc donalds cheeseburgare men det äter jag ju inte längre.
Flingor - Äter inte flingor, föredrar Musli.
Pizza - Jag gillar inte Pizza, kan vara gott ibland. Brukar alltid ta Kebabrulle om jag nu ska äta på något pizzaställe.
Naturgodis/Nötter - Kan inte alla nöttersnamn och orkar inte leta upp det heller, men jag gillar naturgodis, det mesta speciellt det doppat i yougurt, hatar de hårda bananerna dock.
Soppa - En speciell soppa bestående av ärtor, lök osv. SÅ JÄKLA GOD! Inte som vanlig ärtsoppa, denna är gjord på gröna ärtor och hela soppan är grön, asgod.
Utländskt kök - Italienskt!!
Halstablett/Tuggummi - Extra funkar för mig.
Äter inte - Kött och saker jag inte gillar.

Wish I lived in Hollywood

2011-01-15 | 21:58:04 | Personligt | Kommentarer (1)



Har jobbat hela dagen idag, nu har jag myskväll och har kollat på lite TV och en ny serie som börjat på barnkanalen idag haha orkar inte mig själv men jag tycker om sådana barnprogram ibland, dock var den faktiskt spännande och den fortsätter nästa lördag. Förresten har jag har jag nästan precis skaffat tumbrl och jag fattar ingenting. Vet inte ens vad man använder det till? lägga upp bilder bara?!

Nu ska jag nog titta lite på The girls next door, har de tre första säsongerna som jag köpt när jag varit i USA. Jag älskar verkligen det programmet, underhållande och jag blir alltid så glad när jag kollar på det, livar upp min gråa vardag och jag drömmer mig bort till solen, härliga människor, lyx och Los Angeles. Kendra är så sjukt rolig med världens härligaste skratt! Vi körde förresten utanför Playboy Mansion när jag var i Los Angeles nu i november, sjukt häftigt men man såg inte så mycket pga av stängselet och alla höga träd och buskar men jag såg en del och det var så sjukt häftigt att se det på riktigt ville bara springa in där och bada i deras underbara pool :)
Vi körde även förbi några andra kändisars hus bl.a. Christina Aguilera, fd. Ozzy Osbournes hus, Angelina Jolie&Brad Pitts hus, Tom Cruise&Katie Holmes hus deras hus var helt sjukt, deras hus låg på en kulle och grinden var liksom nere vid vägen, snacka om att de var instängda. Sen körde vi förbi Michael Jacksons hus också och en massa flera kändisars hus men dumt nog har jag redan glömt vilka fler det var.


Dag 04 – Det här får får gåshud av

2011-01-12 | 23:35:24 | Musik | Kommentarer (1)

Jag kan få gåshud av musik, film, ett fint tal mm. Men mest av allt får jag gåshud av musik, en bra röst helt enkelt.

Jag får bla. gåshud av detta:

Leona Lewis sjunger Bridge Over Trouble Water. Jag får gåshud över hela armarna det är sjukt vad bra hon är, jag lyssnar på den därslut tonen om och om igen. Jag har aldrig hört den människan göra ett dåligt framträdande. Under hela X Factor lyckades hon sätta exakt varenda låt så FANTASTISKT bra, Bäst är hon!!!



Jennifer Hudson gör Circle of life, denna människan är sjukt grym och håret på armarna står rakt upp här med, sedan är låten så mäktig och hennes röst gör den faktiskt till och med bättre.



Don Mclean har gjort en av musikhistoriens bästa låtar, jag får gåshud av både texten i den här låten och hans röst. Det känns när han sjunger den, det går rakt in i hjärtat och jag får tårar i ögonen. Jag blir nästan lite ledsen när folk tror att Madonna har gjort orginalet och inte har hört den riktiga versionen, för den så väldigt vacker! Jag får lyckorus och gåshud på samma gång när jag hör detta, speciellt när jag hör denna live versionen! Detta är musik people! Varför görs det inte sån här typ av musik längre?

"Do you believe in rock ’n roll,
Can music save your mortal soul,
And can you teach me how to dance real slow?

Well, I know that you’re in love with him

`cause I saw you dancin’ in the gym.
You both kicked off your shoes.
Man, I dig those rhythm and blues."




klicka här för det tredje klippet eftersom det inte gick att lägga in.
Vad ska jag säga, underbar låt och underbar röst, får gåshud!



Får faktiskt även gåshud av Lars Winnerbäcks - Söndermarken som jag la upp i förra inlägget.

Jag kan få gåshud av väldigt olika saker men mest är det musik.

Hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu

2011-01-11 | 23:25:52 | Musik | Kommentarer (2)



Jag älskar winnerbäck, jag tycker han är Sveriges bästa artist. Jag föredrar faktiskt när svenska artister gör låtar på svenska det blir mer äkta då. Ett undantag dock är Amanda Jenssen. Denna låten blir jag lycklig av, den går rakt in i hjärtat, jag får gåshud och längtar som attan till sommaren.

dag 03 - Saker ni inte vet om mig

2011-01-10 | 23:01:06 | Personligt | Kommentarer (1)

Jag älskar hästar och egentligen är jag en hästtjej, jag må ha slutat rida för ett par år sedan men det var för att jag började umgås med folk som inte red och jag tröttnade, dock planerar jag på att börja rida igen och senare skaffa häst för jag saknar det så himla mycket, det förgyller livet. Det är otroligt kul att rida och inte bara det utan det finns så mycket omkring som är så kul. Jag får fortfarande hem Hööks tidningen ibland och då sitter jag och bläddrar i den och önskar jag fortfarande höll på med hästar så att jag kunde köpa saker.


Jag är rätt mystisk av mig, till många kanske jag verkar rätt öppen men det är jag egentligen inte. Det finns så mycket saker som jag inte har berättat och som ingen vet. Jag berättar egentligen knappt ingenting om mig själv, isåfall bara saker som folk egentligen redan vet eller som jag mår bra av att berätta eller om jag vill ha råd. Jag har ett stort hjärta av hemligheter, hemligheter och hemligheter.. saker om mig som jag inte berättar helt enkelt. Saker jag varit med om, hur jag känner för saker osv. Inget allvarligt eller så, jag gillar bara att hålla saker för mig själv för egentligen är du själv den enda personen du egentligen kan lita på.


Min barndomskompis dog för snart 5 år sedan nu i februari, det är väl en av de sakerna jag egentligen inte gillar att prata om. Nu är det enklare eftersom det gått fem år, men då kunde jag inte ens gå till ställen där vi spenderat mycket tid utan att gråta. Jag minns att jag en gång satt på en resturang här hemma som ligger på campingen vid havet med min pappa och där spenderade hon och jag mycket tid varje sommar så fort jag går dit tänker jag på henne och just den dagen bara rann tårarna men jag ville inte visa det för jag hatar när folk ser mig gråta även om det är mina föräldrar. Jag hade solglasögon på mig och gjorde allt för att dölja det. Jag tänker på henne varje dag men jag tänker inte mer än så, jag går inte in minnena vi har tillsammans så mycket längre för det är fortfarande för smärtsamt och det kommer de nog alltid att vara och även när jag är 85 år kommer jag tänka tillbaka på henne medans mina ögon fylls med tårar.

Jag var alltid annorlunda i grundskolan, jag var en jättestor musik och film nörd. Jag var även jätteosäker. Alla tyckte jag var knäpp för att jag hade idoler och även mina vänner i klassen kunde göra narr av mig för det men de tyckte ju bara att det var kul och trodde jag skulle ta det så också. Tydligen hade inte de "coola" Idoler. Medan jag hade hela mitt rum fyllt med affischer hade ingenting. Jag stannade hellre hemma och hade filmkväll medan mina vänner i klassen var ute och festade, men jag brydde mig inte ett skit. Jag följde med ett x antal gånger men tyckte inte det var kul alls och jag kände mig obekväm med människor som trodde de var störst och coolast på jorden och skrattade åt dem för mig själv. Jag satt hellre hemma och sjöng och tittade på film. När jag började gymnasiet så träffade jag mer folk som var mig lik, först gick jag ju estet men trivdes inte riktigt sedan när jag bytade till OP så träffade jag ju Sandra som också gillade musik och hade Idoler som hon beundrade. Även fast vi inte gillade riktigt samma musiksmak så var det tillräckligt för mig eftersom jag hittade någon som iallafall älskade saker som jag älskade.

När det blir varma sommardar kom ihåg mig då

2011-01-10 | 22:12:18 | Personligt | Kommentarer (0)



Idag har jag varit och sjungit hos min sångpedagog Annette, härligt att komma igång igen efter att ha varit i USA. Det behövdes fast jag har helt ont i öronen nu efter att ha tränat på en massa "Whistle notes" haha. Det är så skönt att träffa Anette och prata för hon står alltid på min sida, hon är bäst och hon sviker mig aldrig! Förresten blir det vårkonsert i Maj, så ska börja fundera ut någon låt. Temat är kärlek, Tips uppskattas!

Nu ikväll tittade jag på skräckfilmen Devil från 2010, en av de bättre skräckfilmer jag sett på länge. Väldigt spännande och läskig! Imorgon ska jag försöka få tag i körskoleböcker så att jag kan börja plugga teorin eftersom jag är ledig mycket från jobb nu så är det lika bra att passa på, och jag har ingen vidare lust att göra något annat i detta vädret ändå.

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg..

2011-01-09 | 20:22:25 | Personligt | Kommentarer (1)




Jag är hemma nu igen, men jag kanske flyttar nästa månad till huvudstaden, som jag känner nu kan jag lika bra göra det för det finns inget här hemma som får mig att vilja stanna förutom några undantag förstås, men det räcker liksom inte.

NU: Morden i Midsummer.

En film lista

2011-01-08 | 19:54:20 | Listor | Kommentarer (2)

Gjorde den här listan efter jag sett den hos Elvira


Välj minst 3 favoriter.

Action: Pulp Fiction, James bond filmerna, Inception, Taken.



Komedi:
Love Actually, The Boat that rocked, about a boy, Nothing Hill, Juno, Mean Girls, 10 things I hate about you.

Thriller:
The Departed, Secret Window, The Ghostwriter, Twilight, New Moon, Eclipse.

Skräck:
House of vax, Rosemary's baby, Scream, Wolfman.



Klassiker:
borta med vinden, Breakfast at Tiffany's, Stand by me.

Sci-Fi:
Star Wars filmerna

Drama:
Almost Famous, Titanic, Changeling, The Notebook, Nyckel till frihet, Gröna milen, Forrest Gump, Stekta Gröna Tomater, (500) Days of summer, Thelma & Louise, Walk the line, Nowhere boy, Broarna i madison county, Pearl Harbor, Pojken i randig pyamas.



Svensk film:
Millenium trilogin, Ondskan.

Äventyr:
Harry Potter-filmerna, Pirates of the Caribbean filmerna, Narnia filmerna.

Disney:
älskar de flesta gamla klassikerna men mina tre favoriter är Snövit, Lejonkungen och skönheten och odjuret. Hannah Montana - the movie (haha!)

Musikal:
Grease, Sound of music & Moulin Rouge,

Skådespelare:
Leonardo Dicaprio, Johnny Depp, Sharon Tate, Kate Winslet, Marilyn Monroe, January Jones, Emily Blunt, Kristen Stewart.



Regissör/er:
Quentin Tarantino, Tim Burton, Roman Polanski, Clint Eastwood, Woody Allen.

Soundtrack:
(500) Days of Summer, Grease, The Departed, Twilight filmerna, The Boat that rocked.

BLANDAT:
Sämsta film enligt dig:
de där Paris Hilton gjorde som Pleadge this.
Genres du gillar bäst: komedi, drama, thriller.
Genres du gillar minst: Svensk film även om de finns vissa bra.
Bästa film du sett på bio: Harry Potter
Bästa uppföljare: så svårt men Harry Potter igen då, de blir alltid bra haha.
Bästa re-make: Wolfman
Bästa franchise: Harry Potter-filmerna

Tio favoritfilmer:
Almost Famous, Titanic, The notebook, The boat that rocked, Nyckel till frihet, Gröna Milen, About a boy, Harry Potter filmerna, Pearl Harbor, Juno.

Fem favoritkaraktärer:
Penny Lane - Almost Famous, Jack Sparrow - Pirates of carabbien, Ron Weasley - Harry Potter, Betty Draper - Mad men, Robin Scherbatsky - How I met your mother.



Nämn en bra verklighetsbaserad film:
Stoned, Boys don't cry.

Nämn en överskattad film:
Avatar

Nämn en underskattad film:
Stoned

Bästa filmcitatet:
"Never take it seriously, you never get hurt. Never get hurt, you can always have fun. And if you ever get lonely, you just go to the record store and visit all your friends." - Penny Lane, Almost Famous. Vet inte om det är de bästa, men det var det jag kom på nu iallafall:)

Bästa tagline:
"This is not a love story. This is a story about love." - (500) Days of Summer (snor Elviras svar där)

Om du fick medverka i vilken film du ville, vilken skulle det vara då?
The Boat that rocked eller Pirates of the caribbean (gärna en komedi film eller en äventyrsfilm)

Hur många filmer har du hemma?
säkert minst 300

Vart köper du dina filmer?
cdon, hemmakväll eller mediamarkt.

Hur ofta går du på bio?
kanske 4 gånger om året önskar dock att jag gick fler gånger.

Första filmen du minns:
Sound of Music

Favoritfilm när du var liten:
Anastasia (hon var min idol när jag var 9 haha udda) och Titanic

Filmkväll: Vilket snacks kör du på?
Hemmakvälls godis är det enda jag gillar så helst det, annars fungerar chips bra.

Den snyggaste samlarutgåvan enligt dig:
jag har ingen aning haha.

Vilken film har fått dig att gråta utav skratt?
The boat that rocked

Vilken film har fått dig riktigt rädd?
Pinocciho tyckte den var obehaglig som liten, vågar fortfarande inte se den, sitter kvar hahaha.

Nämn en film som har fått dig att må riktigt dåligt:
Helter skelter (2004)

Välj minst tre andra bloggare som du vill skicka listan vidare till:
Alla som vill får göra den!! :D

Fredagskväll

2011-01-07 | 19:18:34 | Personligt | Kommentarer (1)


Fina Martina och jag i min röda Betsey Johnson klänning jag köpte i New York.

Varit på fotografiska museumet idag, så himla vackra bilder på både okända och kända människor bl.a. Cindy Crawford, Angelina Jolie, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Claudia Schiffer. Sedan var där en Andy Warhol utställning och en dokumentär om Velvet Underground (ett band skapat av Andy Warhol) Minns när jag alltid lyssnade på dem för typ två år sedan, väldigt svår typ av musik men jag tyckte de var bra iallafall och de är idag legendariska, jag kan fortfarande sjunga med i låtarna. Älskade verkligen Nico. Sitter och väntar på att vi strax ska åka till stallet och ge hästarna mat. Sedan väntar en mysig hemmakväll. Var inte så mycket mer jag ville säga egentligen.

en vanlig fin dag

2011-01-07 | 00:39:13 | Personligt | Kommentarer (0)



Har varit på skärholmensköpcenter idag, handlade en tröja och vi tittade i en bokhandel. Massa bra böcker jag vill börja läsa fast först måste jag läsa ut alla Harry Potter böckerna. Sedan gick vi till Mediamarkt på Heron City och de hade en massa billiga serier, dock just inte de säsongerna jag ville ha, damn it! Efter det fikade vi en stund! Johan bjöd (whooho!!) fick äntligen min älskade Chai Latte!

Sedan köpte vi ingredienser för drinkar jag skulle göra, lovade att agera som bartender dessa dagarna haha. Fick ju vissa upp mina bartenderskills nu. Jag gjorde bl.a. Appeltini, San Fransisco, Frozen Banana Daquri och några alkoholfriadrinkar till barnen och alla tyckte jag var världsbäst haha, men det blev supergott iallafall ;) Dock inte lika kul att de mobbar mig här uppe och försöker få ihop mig på någon dejt med någon kille som är släkt med Thelmas vän tack för de liksom.. även om de är på skoj, orkar inte berätta hela historien, men tydligen var det hans mamma som tyckte att jag var så söt och tyckte att vi skulle passa bra tillsammans och önskade att vi kunde träffas, haha orkar inte, men han är en musikkille och spelar gitarr så det är ju ett plus men liksom tack men nej tack inte intresserad just nu haha. Imorgon blir det Stockholm city för hela högen, även fast jag varit där sådär 1000 gånger så är det alltid kul ändå, vi ska nog gå på museum.




Önskar dock du vore här, älskling! Saknar dig, fast jag inte vill erkänna det för mig själv egentligen. Höhö. Jag försöker vara stark utan dig.

en liten lista för året 2010

2011-01-05 | 23:27:18 | Listor | Kommentarer (0)




1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, blev utbildad bartender och tatuerade mig!
2. Höll du några av dina nyårslöften? ja, faktiskt :D
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej!:)
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? USA
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? åhja.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 2 November 2010 till 3 December 2010, det var de veckorna vi var i USA.
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag klarade bartenderutbildningen med bra betyg som var en intensiv kurs och mycket plugg, pluggade inget förän de sista två dagarna så jag är stolt över mig själv att jag lärde in så mycket på 2 dagar.
9. Största misstaget? .... precis som jag gjorde många bra saker finns de väl en del saker som inte var så misslyckade.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt
11. Ditt bästa köp? Hela USA resan.
12. Vad spenderade du mest pengar på? resan, kläder och MAT i USA blev sjukt mycket pengar att äta ute varjedag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, alla vänner och alla mina fina vänner från Miami
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? oj, ingen speciell.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? typ samma.
16. Vad önskar du att du gjort mer? spelat gitarr
17. Vad önskar du att du gjort mindre? brytt mig om vad andra tycker
18. Hur tillbringade du julen? Med familj
19. Blev du kär i år? jaaaa, blev jag faktiskt.
20. Favoritprogram på TV? How I met your mother och LOST!
21. Bästa boken du läste i år? Faithfull av Marianne Faithfull och Patti Smith - Just Kids
22. Största musikaliska upptäckten? mig själv hihihihi ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Vet inte vad
25. Något du önskade dig men inte fick? Samma här
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Tog de lungt eftersom de varit student dagen innan, firade med familj och vänner.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Pinup/rockchick
29. Vad fick dig att må bra? bra vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen kille så, Katherine Moenning om jag bestämmer mig för att bli lesbisk haha ;)
31. Vem saknade du? fina vänner som inte sviker en och som står vid ens sida när folk är idioter!
32. De bästa nya människorna du träffat? Ebba, bästa människan jag träffat på länge <3 Finns ingen som förstår mig lika bra som hon, känns som vi känt varandra i minst 10 år. Annars alla från barskolan också, mina älskade favoriter, kan inte förstå hur man kan bli så bra vänner på så kort tid <3

I suddenly turned into a mad men

2011-01-04 | 19:58:36 | Personligt | Kommentarer (0)



Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på lite serier och sedan tittat på en massa bra Leona Lewis videor, älskar hennes röst. Har även bokat gitarrlektioner hos min gamla gitarr lärare, måste komma igång med spelandet igen men först måste jag köpa ny gitarr också. Imorgon åker jag till Stockholm och nu ska jag strax packa.

Förresten ikväll röker jag min sista cigarrett och sedan klipper jag av håret..

I don't want to live without you

2011-01-03 | 23:55:19 | Personligt | Kommentarer (0)

Har ni någonsin känt att så fort någonting börjar bli bra iså rasar allt igen?  nu tycker jag inte att jag är värd någonting och jag lyckas ställa till det för mig själv.
Idag har jag varit så arg att jag inte ens har kunnat få ut det jag viljat eftersom det bara skulle göra det värre, Ibland är livet orättvisst... och nu åker jag till Stockholm några dagar sedan får vi se vad som händer, kanske stannar jag där.

Längtar till den dagen då jag står där med körkortet i handen och bara kan lämna allt detta bakom mig..


please don't hide for me

2011-01-03 | 21:39:16 | Personligt | Kommentarer (0)



Hatar mig själv just nu för att jag är så förbannat slarvig, är av med mina örhängen i silver jag fick i julklapp. Sedan är jag också av med min sladd till min Nikon systemkamera, jag blir så irriterad. Jag vet att de ligger i huset någonstans men var ska man leta?

lite nyårslöften

2011-01-01 | 23:26:39 | Musik | Kommentarer (0)

Nyårslöften:

Börja spela mer gitarr
satsa mer på musiken
flytta härifrån
sluta röka (försöka iallafall..)
bara umgås med folk som gör mig glad
ta körkort
strunta i vad alla andra tycker
Göra mer saker som gör mig glad och inte låta något hindra mig


NU: Ladies and gentlemens THE ROLLING STONES på SVT1


My men, Mick Jagger och Keith Richards



öhm, typ den bästa låten jag vet. Dock inte likt Rolling Stones andra låtar för detta är lite country i den men fan vad jag älskar den och förresten kan munspel vara något av de finaste instrumenten jag vet. Jag får en sån härlig känsla när jag lyssnar och kollar på den som inte går att beskriva, dock ska den spelas högt! :)