Tisdag

2011-06-14 | 21:16:26 | Personligt | Kommentarer (2)
Sitter hemma hos Lina just nu, är hundvakt åt hennes lilla mopsvalp. Tog med Charlie och är så stolt över min lilla vovve för han är så duktig så och lyder mig. Han brukar annars vara skällig och morra mot andra hundar men han är så duktig. Han kommer bra överens med Aston. Jag är egentligen sjuk men är ändå bara här hemma med dem så det går bra, fast jag fick nog min axel ur led för ett tag sedan när jag busade lite med dem. Gör sjukt ont! Kollade Linas utbud av film så just nu ser jag ett avsnitt av Criminal Minds och sedan ska jag se en Thriller som heter "och han älskade dem alla" med Ashley Judd och Morgan Freeman. Älskar Ashley Judd Thrillers och Morgan Freeman är en av mina favorit så kan inte bli bättre!

I Fredags var de student och jag var ute i stan, först hemma hos Lina med trevlig sällskap. Blev lite väl full kanske haha I stan träffade jag en massa människor och vi dansade på Tages hade sjukt trevlig och jag och en killkompis åkte hem halv 6 på morgonen. Men hade askul.  I lördags skulle jag egentligen haft förfest (för fyllde år i söndags) men ställde in för var för bakfull så umgicks med Michelle och Philip istället vi var hemma hos Kp med några stycken och hade lite 90-tals kväll haha. Blev en runda i stan också men åkte hem redan vid två.

Nu ska jag fortsätta kolla film!

Puss

I didn't mean to hurt him, could have been somebody's son.

2011-06-13 | 00:13:42 | Musik | Kommentarer (0)Bästa låten på länge, fasen vad jag älskar den! Rihanna växer i mina ögon hela tiden, trodde aldrig jag skulle säga de men "hon är en av de bästa artisterna just nu!!" Hennes album loud är awesome!

Don't wanna be All by myself

2011-06-09 | 23:42:00 | Musik | Kommentarer (0)

 
 
 
Det funkar inte mellan oss, jag vet att vi inte är menade för varandra. Men ändå kan vi inte inse det.. Utan vi fortsätter såhär. Jag vill bara att mina känslor för dig ska försvinna och jag hoppas dina för mig också försvinner, för det funkar inte att hålla på såhär... Jag orkar inte mer..
 
*
 
*
 
*

“I don’t necessarily agree with everything I say.”

2011-06-06 | 13:29:07 | Personligt | Kommentarer (0)
Det har ändå varit en fin helg, i Fredags hade vi fint besök från Frankrike (släktingar.) och även våra släktingar från Stockholm var här. Det var trevligt. Vi hade en trevlig kväll och god middag och bra musik men sedan gick jag för att träffa Michelle och vi drog till stan det var trevligt det med. I lördags var jag bortbjuden till Lina och de var en trevlig kväll där också, hennes vänner är supertrevliga! Efter de drog vi till stan men åkte hem rätt så tidigt. Vid två iallafall.

Igår mådde jag ännu sämre, vilken skitdag på jobbet. Var irriterad hela dagen och var allmänt sur (bakfull plus 50 grader där inne) och tappade humöret på vissa folk så att jag skrek lite på en arbetskamrat vilket jag inte brukar göra men de kan väl behövas ibland.

Idag firar vi Sverige, vackra Sverige. Sveriges Nationaldag är ändå en viktig dag så den ska firas med lite god mat och dessert. Grattis Sverige! Du vet att jag har någon form av hatkärlek till dig ibland men jag älskar dig!! ;)

Ikväll blir det film och mys också, ska skriva en önskelista till min födelsedag som är på söndag!
vad sjutton önskar man sig? Blir svårare ju äldre man blir!