snälla yrsel försvinn

2011-03-31 | 18:03:28 | Personligt | Kommentarer (0)

Har jobbig yrsel just nu, måste vara medicinerna. Tänkte först att de kanske vart för att jag inte äter kött och tar inte heller proteinpulver men tror nog de är medicinerna. Känns som jag lever lite i en dröm, det är otroligt läskigt. Ni vet den känslan man ibland har när man går upp på morgonen och är väldigt trött? lite ur balans liksom? Ibland som man är lite full?!! svårt att förklara men alla jag har berättat de för vet känslan men skillnad är att just nu har jag den dygnet runt, varje dag. Har känt så nu i mer än två veckor. Fast nu de två sista dagarna har de blivit värre, jag hoppas verkligen att de slutar snart fastän jag går på medincinerna för jag ska liksom ta dem till slutet på Juni och såhär vill jag inte ha de fram tills dess! De stod på bivärkningarna att yrslen kan försvinna under medicineringens gång eller efter man tagit medicinen, jag hoppas självklart på de första. Idag hade jag körlektion också, snacka om läskigt. Men de gick ändå bra men de var ändå väldigt otäckt att köra. Men jag måste liksom ta körkortet nu med eller utan yrsel. Kan inte vänta, jag får väl bara försöka vara mer fokuserad. Det kommer bli svårare för mig men jag ska göra mitt bästa. kändes som jag skulle svimma en period där framför ratten, men det är en månad kvar till intensivkursen så jag håller tummarna på att detta försvinner tills dess.

Wish me luck

me 2.

2011-03-31 | 12:08:47 | Personligt | Kommentarer (0)


mmyeah

2011-03-30 | 19:37:52 | Inspiration | Kommentarer (0)




Jag beundrar kvinnor som kan bära avslöjande/genomskinliga kläder utan att se slampiga ut, Charlotte Kemp Muhl är en av de kvinnorna, det blir altså bara så galet snyggt.


lite av de senaste

2011-03-29 | 00:34:03 | Personligt | Kommentarer (0)

Lite uppdatering; I lördags jobbade jag och elin några timmar, var i stan tidigt (pappa skjutsade mig) och fixade present till Elin som fyllt 21. Efter det hämtade vi upp elin och pappa körde oss till jobb. Sedan på kvällen hade elin lite fest och det var trevlig, drog till stan sedan och där hände lite roliga saker. Bl.a. en äcklig snuskgubbe som inte tyckte att Natta skulle köpa hamburgare utan han kunde göra en till henne istället. Satt och pratade med en gammal killkompis från grundskolan som jag och min dåvarande bästa kompis brukade vara med en period, roliga minnen! Delade Taxi hem med Strömnes och Måns, Månsson kräkte i taxin eller chauffören stannade och han öppnade dörren och kräkte haha.. aw!

Bästa Taxichauffören på länge:
Måns: mår så dåligt att JAG DÖR!!
Chauffören; Vi kanske ska ta ett stopp inom kyrkogården då? -
Ska jag ringa likbilen istället?
HAHAHAHA

Idag har jag spenderat dagen med Elin, på kvällen kom lulle och Natta och vi kollade på BB, Elin hittade vad hon trodde var en heroinspruta i en av sina kökslådor. VEM HAR LAGT DIT DEN? HJÄLP!! tror dock inte de var en knarkspruta, hade ju ingen nål men de var rätt likt. Läskigt! Imorgon ska jag luncha med samma peeps och sedan ska jag jobba kväll!

Puss och kram

de där jobbet ibland

2011-03-25 | 23:14:09 | Personligt | Kommentarer (0)

Roligast idag:

Jobbade idag 12-7. Höll på att fjanta oss ett tag, skrattade åt knäppa kunder som kommer in. Jag, André och Lina hade headsetet på oss till DT:N (inte så lätt för er att veta vad de är, men det är iallafall bilarna som kommer. Vi har såna headset så ibland pratar vi med varandra genom de också, finns tre stycken headset och så tutar det varje gång de kommer bilar och då säger en av oss då "Välkommen till Burger King, de går bra att beställa" ibland är de väldigt svårt att höra vad människorna i bilarna säger också.) Så iallafall var vi på fjanthumör, skrattade hela tiden. Så kommer de en bil så André bara "Välkommen till St: Lars det går bra att beställa" Jag trodde jag skulle dö, orkar inte HAHAHAHAHAHA. Kunden bara "Va? vad sa du?" HAHAHHAHAH och för er som inte vet så är St: Lars ett mentalsjukhus i Lund. HAHAHA.

En annan kund:

Kund: jag vill ha ett Wopper meal.
Jag: och dricka?
Kund: Cola, brukar du gå hit ofta? ;)
Jag: ehh, ja jag jobbar ju här.
Kund: ja, skoja bara hehehe

Fast han var ändå rätt snygg, rätt matcho, tatueringar.
Kul att de inte bara är losers.

Dag 07 – Min stilförebild

2011-03-23 | 21:11:37 | Personligt | Kommentarer (0)

Som att jag inte har massor av stilförebilder, Jag älskar att klä mig sextiotal, femtiotal, sjuttiotal och ja ibland 1700-tal insprirerat. Men några speciella personer; Georgia may Jagger, Brigitte Bardot, Rebecca & Fiona, Sharon Tate, Katy Perry, Betty Draper (Mad Men), Mick Jagger mm. Jag gillar att blanda lite. Men just nu är det mest Charlotte Kemp Muhl som insiprerar mig när de kommer till kläder, smink och hår. Lite annorlunda och snyggt!










även Georgia May Jagger gillar jag.

Dag 06 – Min dag

2011-03-22 | 23:09:05 | Personligt | Kommentarer (0)




Jag har tappat lusten att blogga men för att inte bli alltför oaktiv här inne på bloggen så gör den där listan.

Dag 06 – Min dag
Körlektion 10.20. Med typ världens bästa körlärare och det gick faktiskt asbra.
Lite shopping efter det och lunch med pappa. Var riktigt varmt ute idag så svettades i min vinterjacka, tog bussen hem och var nere på ica ankaret och köpte en tidning och en glass (pga. det solig vädret.) Vid halv 6 åkte pappa, bror och jag till Väla. Köpte inget. Men var där dock inte sålänge heller, (ja och shoppa med bara killar är inte så kul faktiskt.)
Köpte med oss mat hem, från Max faktiskt, äter typ aldrig där men de har den godaste vegitariska burgaren faktiskt Greenburger heter den, asgod! Mc Donalds vegetariska är asäcklig, torr usch. Burger Kings är också god men har tröttnat på den eftersom det är den enda jag äter när jag jobbar där och har min lunch. Efter det satt vi och kollade på TV och Veckans brott. Nu sitter jag här och ska snart sova eftersom jag ska jobba imorgon åhh noo. Men har en sak att se framemot iallafall och det är att hämta mina skor från Nelly som jag har beställt. Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på för jag undviker att ta foto på mitt bleka hue tills typ juni ngn gång.

imorgon börjar mitt nya liv

2011-03-20 | 22:45:30 | Personligt | Kommentarer (0)

Äntligen ledig, Imorgon ska jag klippa mig samt färga håret. Har inte klippt mig på 5 månader så får nog klippa av en rejäl bit av mitt hår som just når ner under brösten. Såhär blir det som på blderna fast jag behåller mitt blonda hår än sålänge..


Lördagen den 19 mars 2011

2011-03-19 | 22:35:09 | Film | Kommentarer (0)

Glee i mitt hjärta. Inte för att jag har så mycket tid att titta på det, men så fort jag hinner. Dessa låtarna från Glee lyssnar jag väldigt mycket på förtillfället.


en tråkig fredag

2011-03-19 | 00:41:00 | Personligt | Kommentarer (0)


Jag vet att jag bara postar bilder på leona lewis nu förtiden, but I can't help it, I just love her.


Jobbat idag, och hela helgen är äntligen ledig måndag, tisdag. SKa klippa mig på måndag och färga håret och sedan på tisdag ska jag ha min andra körlektion. I maj tar jag intensivkursen var tvungen att skjuta fram det pga. att jag inte fick ledigt från jobb. Fick mitt nya schema för april, jobbar 10 timmar nån dag. SUUUUPERKUUUL!!!!!! Snacka om att jag kommer bli knepig i huvudet i slutet på den dagen!! Men behöver pengar, ska till Norge i början av april på reunion, egentligen tänkte jag strunta i det, jag har inte känt lusten att åka iväg och träffa alla igen, vet inte varför tror det är medicinerna som spökar. Men när jag väl kommer dit vet jag att jag inte kommer att ångra att jag åkte. Det är inte för att jag inte vill träffa dem egentligen, men känner att jag är allmänt seg pga. medicinerna så jag kommer inte att ha kul och jag får ändå inte dricka, känns som jag kommer vara så tråkig och när alla andra är flummiga och asfulla haha. Men jag började ju dricka rätt sent, var typ 19? hahaha. Jag hatade verkligen alkohol innan, var ändå på puben ibland och när killar försökte bjuda mig sa jag att jag inte drack och de bara fortsatte att försöka övertala mig men jag sa nej varjegång och då blev dom tillsist as sura och tyckte jag var löjlig för att jag inte drack. Men jag gillade inte sprit så varför skulle jag dricka? nu gillar jag de dock men jag hade kunnat leva utan det.. Kanske borde bli nykterisk igen haha.

Idag har jag känt mig riktigt seg, tror det är mediceinerna. Förresten har jag någon konstig knuta under hakan som är lite öm. Mamma misstänker cancer, men så brukar hon misstänka det värsta om allt också. Men kanske får ta och kolla upp den iallafall.

Nu ska jag sova, natti!

(aktiverade förresten min facebook idag, tog liksom bort den för några veckor sedan och fy för vad de var skönt. Jag behöver liksom inte veta precis allt om alla människor på facebook när det ska äta, till skolan, röka, jobba, gå på toaletten osv.. var så skönt att slippa gå in där flera gånger om dagen, man blir liksom beroende av det. Nej, tror jag tar bort den sen igen kanske föralltid?!)

låt dessa veckorna gå snabbt

2011-03-17 | 08:42:30 | Personligt | Kommentarer (0)




dålig uppdatering, men har knappt suttit vid datorn alls på sistone.

Har skrivit in mig på körskola iallafall, gjorde de i fredags. Om allt går som det ska så har jag mitt körkort om 7 veckor. Ska ha min första körlektion (med körlärare) imorgon 07.30. Varning för att jag somnar vid ratten. Är sjukligt nervös, har aldrig kört i stan förut, har mest kört här ute som jag bor, visst är här trafik men inte lika mycket som i stan. Aja, jag är ju där för att lära mig och bli van. Nu ska jag snart ta på mig och ge mig iväg i kylan till bussen och till jobb. Börjar elva och måste ta bussen 09.51. Det suger väldigt mycket kan jag tala om speciellt när man somnade vid 1 igår och vakna halv 7 imorse och inte kunde somna om. Förresten vaknade jag med en stor klump i halsen, åh nej inte halsfluss nu igen var min första tanke. Det försvann sen dock, men är rädd att den kommer tillbaka. Har redan haft två halsflusser i slutet på förra året.

Fredagen den 11 mars 2011

2011-03-11 | 21:11:56 | Musik | Kommentarer (0)


Leona Lewis - I got you, en låt jag lyssnar mycket på just nu. Älskar den!


Har precis kommit hem från Jobb, jobbar imorgon också 12.00 - 20.00 Nu blir det lite film och hemmakvällsgodis, bästa godiset i världen!

lite politik

2011-03-10 | 20:21:32 | Personligt | Kommentarer (0)

Sitter och funderar på vad jag ska rösta i nästa val (jag vet fyra år till), jag har alltid varit lite osäker så jag tycker det är kul att läsa om de olika partierna även nu och eftersom min bror är politiskt engagerad så brukar vi diskutera det. Men han är ju fast vi sin sak medan jag är lite kluven. Men som min kusins pappa sa "Vilka ska man rösta på i nästa val? sossarna i röda kostymer eller sossarna i blåa kostymer?" Det är ju ingen större skillnad egentligen, folk i typ USA, England osv tycker att moderaterna är vänster hehe..

Däremot kommer jag aldrig att lägga min röst på Vänsterpartiet vilket egentligen är synd för jag tycker de har jävligt bra frågor om djur och homosexuella rättigheter. Synd att typ alla andra frågor är typ sämst. Att mördare inte ska sitta i fängelse utan ska få hjälp ut i samhället? haha what? så de ska bli belönade istället, sjukt! jag kan inte rösta på ett parti som tidigare hette kommunistpartiet och där Lars Ohly har sagt att han är en beundrare till Lenin. Men ursäkta vet inte människan att Lenin har mördat fler människor än Hiltler? Det är precis som jag skulle säga att jag är en stor beundrare till Hiltler. Det är en sak jag tycker är sjuk, att de är accepterat att säga att man gillar Lenin och Stalin men inte Hitler, De är lika hemska alla tre. Men då tycker jag att folk ska läsa på om de Lenin, Stalin osv och veta vad de gjorde mot sitt folk. Dock måste jag säga att jag diggar Lars Ohly som person, han verkar vara en rolig människa att umgås med och jag önskar att alla politiker kan vara lika cool som honom. Fast Göran Hägglund verkar också vara rätt cool.

 



Coolast av alla är ju ändå Winston Churchill, vilken häftig människa! Kunde vi inte haft han som statsminister, han är min nya idol!

Avslutar med några kloka citat från Churchill:


"Demokrati är den sämsta statsformen, bortsett från alla de andra."


"Några människor byter parti för sin övertygelses skull. Andra byter övertygelse för sitt partis skull."


"Den som inte har varit socialist innan 40 års ålder har inget hjärta - den som är socialist efter 40 år har ingen hjärna"


"Visst är det sant att alkohol aldrig har botat någon från förkylning, men det har aldrig någon läkare heller.
"


"En kommunist är de som läser Lenin och Marx och håller med dem, en Anti Kommunist är de som läser Lenin och Marx och förstår dem"


Love and other drugs

2011-03-07 | 23:34:52 | Film | Kommentarer (1)



Idag har jag varit och sprungit, Min bror frågade mig om jag ville följa med honom och springa nu ikväll och det ville jag. Jag har fått så dålig kondition på sistone så nu är det hårdträning som gäller.
I lördags såg jag förresten en fin film, nämnligen Love and other drugs. Bästa filmen jag sett på länge. Att det var just Jake Gyllenhaal som spelade huvudrollen gjorde den faktiskt lite bättre. Måste se den igen snart, så himla fin och faktiskt väldigt rolig!


Glee

2011-03-06 | 23:45:58 | Film | Kommentarer (1)



Blev ledig från jobb idag, så jag och mamma var ute och gick en timme och fikade vid citadellet. myspys! Gick längs stranden, vårkänslor. Fast det blåste rätt mycket! Har spenderat nästan hela kvällen med att titta på Glee. De börjar växa på mig mer och mer. Har sett hela första säsongen och tyckte den var bra, men har väntat lite med att se andra säsongen. Brittany är min favorit, hur kan man inte älska henne? så knäpp!


im kind of in love with you if that's okey

2011-03-04 | 22:06:34 | Musik | Kommentarer (0)



Hello darlings!

Fin fredagskväll, middagen blev lyckad samt efterrätten som var vit chokladmousse. Har suttit ett tag och lyssnat på härlig musik och uppdaterat min nyaste playlist på spotify med en massa härlig musik, eftersom jag är OC Obsessed förtillfället så består den rätt mycket utav musik från serien. Men har alltid älskat musiken i OC men där är även några låtar från One Tree hill även om jag gillar musiken i OC mest.

Nu blir det lite Big Brother sedan föjt av OC skulle jag kunna tro, Har jag nämnt att jag är typ kär i Seth och alltid varit?


härliga fredag

2011-03-04 | 15:59:44 | Personligt | Kommentarer (1)




Idag är de fredag och en fredag jag längtat efter, jag är äntligen ledig både idag och imorgon. Hela helgen kommer bara bli en myshelg med film och god mat. Jag är väldigt trött efter mina medeciner jag går på. Idag är det jag som står för middagen ikväll och det blir Vegetarisk Pappardelle med Timjan och svampsås hade jag tänkt. Ska iväg och handla senare! Blev lite ledsen när jag vaknade idag eftersom inte Vampire Diaries sändes igår i USA så jag kunde inte se på det idag när jag vaknade, det är liksom min fredags rutin, gör alltid min fredagsmorgon lite bättre. Sänds inte förän i April igen så är lite ledsen över det hehe.

Däremot blev jag lite gladare när jag fick ett mail från cdon.com och såg deras erbjudande "2 tv-serier för 399" Fast rätt många att välja mellan så kan inte bestämma mig som vanligt - One Tree hill säsong ett? (kollar inte på OTH nu förtiden så har ingen aning om vad som händer där nuförtiden men fram till fyran var serien svinbra) Glee säsong ett? - Gossip Girl säsong ett? (Samma med GG, fram till tvåan svinbra, slutade kolla efter halva trean.) - True Blood?

Förlåt för min dåliga uppdatering på sista tiden, men min bärbara dator har gått i sönder och denna jag använder nu är så seg att den snart kommer gå i sönder, (och om ni inte förstod vad jag menade med det så menar jag att jag antagligen snart kommer slå i sönder den)


Trevlig Fredagskväll!

en ny tatuering kanske

2011-03-01 | 23:27:55 | Inspiration | Kommentarer (0)



Jag har inget liv längre, jobbar hela tiden. Lever för fan där ute! Imorgon ska jag till körskolan och kanske skriva in mig och sedan sjunga för att sedan åka till jobb. Idag slutade jag kl. 21. Är trött på mitt liv, behöver en förändring, orkar inte bo här längre. Men kommer bli en fin lön iallafall och då ska jag unna mig något fint som en ny tatuering?! Älskar denna tatueringen som pryder Leona Lewis ryggrad, perfekt storlek och allt. Tycker den är så vacker. Förresten hennes tatuering är en hylling till hästar.

"'Their beauty captures every eye, a gift from God for all mankind, they lend us wings so we may fly, to ride a horse is to ride the sky.'