sommar åh sommar

2011-04-25 | 23:18:00 | Personligt | Kommentarer (0)



Idag har de varit en fin dag med tanke på vädret och ja i annat fall också. Har varit ute i den fina solen hela dagen. Vi åkte en sväng med bilen och gick i skogen och tog en glass i Lomma. Det är ju sommar nu! Sedan åkte vi hem, jag lyssnade på musik på mitt rum och klippte lite i mina kläder sådana jag inte använder och tänkte göra dem lite häftigare och "nyare" så att jag kanske använder dem igen. Det blev rätt bra faktiskt. Imorgon ska jag jobba som vanligt men bara denna veckan också sedan tar jag ledigt två veckor för att påbörja min intensivkurs för att ta körkortet. Hoppas att de går bra, jag är mest nervös för teorin eftersom jag hatar att plugga men jag vet att när jag väl bestämmer mig för att klara något så gör jag det och tackvare de så fick jag faktiskt många MVG och VG i skolan tillslut.

Puss och Kram

Cause I may be bad but I'm perfectly good at it.

2011-04-24 | 00:08:09 | Film | Kommentarer (0)




Försöker att överleva utan The L word för tillfället men det går inte så bra, jag har ersatt The L Word med mat istället. Så bara idag har jag säkert gått upp något kilo typ.. Att tröstäta är inte bra. Men jag saknar karaktärerna så väldigt mycket liksom. Speciellt Shane, är nog rätt kär i henne. I'll go gay for Shane anyday och Kate (eller Katherine som hon heter på riktigt) också för den delen.

påskmiddag och lite lopez

2011-04-23 | 21:20:54 | Personligt | Kommentarer (0)



En rätt fin kväll ändå, fin påskmiddag. Detta är förresten vad jag lyssnat på hela kvällen. Nu sitter jag mest och funderar över livet och vad jag tänkt att göra i framtiden, jag gillar inte att överanalysera såna tankar för man blir helt förrvirrad.

påskhelg

2011-04-22 | 20:20:00 | Personligt | Kommentarer (0)



Igår jobbade jag 11-8 egentligen men fick gå 7 fast de var asmycket folk hela dagen. Tog tåget tillsammans med Anya (arbetskamrat) jag hoppade av i Helsingborg och åt middag vid hamnen med pappa vilket var jättretrevlig. Mamma hade tjejmiddag och min bror är i Stockholm så de var bara pappa och jag.

Ibland är mitt liv så galet spontant, Sanna ringde mig igår på jobb och frågade om jag ville hänga med till Linköping (för Tom från barskolan ska ha inflyttningfest och några från barskolan ska komma och jag hade tackat nej till honom redan eftersom jag jobbar på söndag.) men jag bara varför inte? Sanna skulle ju också jobba på söndag halv 11 och jag 12. Så vi skulle ta hennes bil och köra upp och Andrea skulle inte med för hon var i göteborg hos hennes pojkvän. Sen planerade vi att vi skulle köra hem natten mellan lördagen och söndagen fast vi festat båda dagarna (dock utan alkohol på lördagen såklart) och eftersom Sanna bor i Halmstad och det är hennes bil så får jag ju ta tåget därifrån hem till mig och sen till jobb och om vi var framme i Halmstad vid kl. 7 på morgonen så skulle vi parkera utanför tågstationen i Halmstad och sova tills mitt tåg gick 09.04 HAHA, Sanna ringde & skickade flera sms till mig igårkväll "vi är fan helt galna" vilket jäkla jobb, hur orkar vi? Men de gjorde vi tydligen! Så allt var bestämt egentligen men igårkväll när jag kom hem så tänkte jag bara "ahhhh nää vafan håller vi på med? det kommer bli jättejobbigt och vi kommer att vara sjukt trötta och så jobba direkt sedan och precis då fick jag ett sms från Sanna "ska vi skita i det?" jag bara "ehh kanske borde vi det" sen bestämde vi oss för att sova på saken och så ringde Sanna mig nu imorse och vi bestämde för att skita i det, haha så nu sitter jag här i Skåne och inte i Linköping ganska skönt med en lugn påskhleg istället faktiskt. SJUUUKT varmt ute och har både solat och kört bil och haft lite gäster här.

Förresten ringde min stalker mig imorse, blev lite förvånad för han har inte hört av sig på ett tag och jag som trodde jag var av med honom men nej tydligen inte. Jag svarar förstås inte!

The L word

2011-04-20 | 22:53:59 | Film | Kommentarer (1)

Känner mig lite tom och ledsen, har kollat på alla sex säsongerna av The L word och såg sista avsnittet nu ikväll och nu känner jag mig ensam. Man blir alltid så ledsen när man kollat på en serie som tar slut! Vad ska jag nu kolla på liksom? Finns ju inget som är som exakt den serien. En av de bästa serierna jag någonsin har sett och jag är inte speciellt gay, fast jag älskar gay people haha. Jag älskar verkligen karaktärerna och allt, åhh! SKIT OCKSÅ! Så jävla bäst den serien är rolig, spännande, drama ja allt på sammagång! Sen har jag aldrig varit med om en serie där alla säsongerna varit sjukt bra (förutom vänner) för de flesta serier man ser håller inte måttet ända till slutet men de gjorde verkligen The L word!!! Nu vill jag typ bara lägga mig och gråta! nä, men ska köpa alla boxarna och se om alla säsongerna snart igen för jag har glömt lite eftersom de var typ 5 månader sedan jag såg säsongen ett.

En video med några roliga klipp på min favorit i serien även om jag har många, Shane gör så jag får lust att slänga ut min gadrob och bara klä mig sådär. Hur snygg är inte hon liksom!!? SJUKT! Börjar seriöst fundera över min sexuella läggning varje gång jag ser henne HAHAHA!


Hope

2011-04-18 | 21:19:49 | Personligt | Kommentarer (0)



I lördags spenderade jag kvällen med Elin, Matilda och hennes pojkvän. Igår var jag på bio och såg Black Swan, skum men väldigt spännande och bra film. Idag har jag jobbat lite och imorgon har jag körlektion, jag är hes som vanligt och tvekar med att vara med på konserten i Maj för är rädd att jag inte kommer klara de så som jag låter just nu. Jag har ju alltid problem med rösten nästan. Annars har jag ju inget kul att berätta precis, allt är som vanligt det vill säga rätt tråkigt men snart kommer det att hända grejer förhoppningsvis och så är det ju sommar! :D

Avslutar detta inlägget med ett väldigt fint citat av Marilyn Monroe som alltid får mig att må lite bättre;
I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when their right, you believe lies so you eventually learn to trust noone but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together
- Marilyn Monroe


What if I disappeared tonight?

2011-04-15 | 22:08:59 | Personligt | Kommentarer (0)


I would never do you wrong

2011-04-15 | 15:00:00 | Personligt | Kommentarer (0)

Lite fin musik från Adele denna fredagen, själv slavar jag på jobb just nu och har faktiskt 6 timmar kvar av det otroligt lååånga 10 timmarspasset och är nog vid detta laget otroligt irriterad men sen slår det mig att det faktiskt är fredag och jag har hela helgen ledig och då blir jag faktiskt mycket gladare.
(detta är ett tidinställtinlägg)


Please to meet you

2011-04-14 | 22:00:41 | Personligt | Kommentarer (0)




Tja peeps, vad vårigt det är för tillfället och jag gillar det. Imorgon ska jag jobba 10 timmar och är tvungen att ta bussen mer än en timme tidigare så kommer ungefär att spendera 12 timmar där ute. Hur tusan ska jag orka det? I såna här tillfällen hade man önskat att de var lagligt att ta en liten grogg på jobbet, inte så att man blir full men så att man blir lite gladare eller nått.

Annars funderar jag på om jag ska åka till Andrea och Sanna i helgen i Halmstad för Andy ska nämnligen ha fest eller om jag kanske ska gå på bio? Finns så många jag vill se just nu t.ex. Water for elephants och Scream 4. Annars kan jag ju plugga teorin till körkortet hela helgen också.

Annars har jag inte så mycket att säga förtillfället förutom att Ryan Gosling är sexig, nu tror jag att jag har fått med allt.

Puss och Kram


To make you feel my love

2011-04-13 | 01:24:29 | Personligt | Kommentarer (0)

Kom hem från Norge igår, eller i måndags eftersom klockan faktiskt är över midnatt. Jag hade faktiskt en väldigt trevlig helg i Bergen. Var så kul att norskarna också kunde komma eftersom dem hade vi inte träffat på förra reunion i Halmstad (förutom Tom) Men vi var bara tre tjejer från Sverige, Andrea, Sanna och jag. Sedan var vi fem tjejer totalt, Ilona och Jannicke från Norge. Vi var hos Rene och han hade bjudit lite kompisar också men det blev rena rama Big Brother/paradise hotel där hemma. Vissa tjejer är lite knäppa hehe. Var fantomä uppe iallafall till halv sju bägge dagarna, fredagen (vi var framme i Norge vid elva så vi var sist av alla) var roligast då satt Andrea, Jannicke, jag, Mads och en kille Rene kände och en tjej vi träffat ute uppe till solen gick upp. Dansade lapdances hela morgonen & drack tequila till 6 på morgonen haha! Jag syndade faktiskt för jag drack lite Grandma (Grand Marnier) fast jag inte får för mina mediciner och ja jag kände av det och ändå drack jag lite dagen därefter. Dumma mig! Grandma is the shit, vi har alltid Grandma på våra fester, den är så sjuk stark. Alla blev så fulla på de i Miami, Niklas däckade på marken i Miami. HAHAHA!

var så kul att träffa Ilona och Jannicke också för jag tycker så mycket om dem och dem blev så glada att vi kom för de trodde att vi missade flyget för vi skrev på facebook att vi antagligen skulle missa de eftersom de hade tappat bort vår lokförare som de sa haha sjukt! Innan de skulle åka frågade de ifall jag ville följa med och äta så jag följde dem in så åt vi och lite sånt sen åkte dem hem så åkte jag hem till Rene själv efter det. Ses igen i magaluf i sommar <3
 

Jannicke, Tom, Ilona och Jag


Jag & Jannicke

Jag & Niklas

men okejdååå..

2011-04-07 | 20:54:02 | Personligt | Kommentarer (0)

Har precis badat min kära hund, he no likie! Idag har jag varit på körskolan och sedan en lite trip till Elin som precis bor brevid, vi åt pasta med sweet chili sås (asgod) och majs. Nu håller jag på att packa för imorgon drar jag till Norge och festar till det med barskolan folket!!


Idag kom jag på en sjuk grej, jag cyklar tydligen på fel sida av vägen när jag cyklar. För alla jag möter cyklar samma håll som jag. Jag tänker liksom inte att det är höger och det är vänster jag liksom bara cyklar på den sidan som känns naturligast. Jag har altså cyklat på fel sida av vägen i typ 12 år eller nått, okej nu ljög jag lite för jag kom faktiskt på de förra veckan och inte idag.


Water for elephants

2011-04-05 | 23:12:02 | Film | Kommentarer (0)



Blev lite till mig när jag såg trailern för denna filmen för första gången på TV igår, hade inte hört talas om den innan. Men den verkar vara en film i min smak och jag måste verkligen gå och se den på bio när den kommer ut. Sen är de ju ett plus att Robert Pattinson spelar en av huvudrollerna.

someone's gonna rescue you

2011-04-04 | 17:21:51 | Personligt | Kommentarer (1)



Har spenderat (nästan) hela dagen med att kolla på How I met your mother som jag förtillfället är mer eller mindre besatt av. Well, har alltid älskat det, mer på sista tiden dock. Var hos läkaren innan idag och skulle kolla vad som är fel på mig men allt var normalt vilket faktiskt gör det ännu värre eftersom då går de ju inte att göra något åt de. Dock fick jag ta fler blodprov nämnligen tre stycken och fy i helsike vad ont de gjorde. Tog ett förra veckan i vänster arm och har fortfararande blåmärke där så fick bli höger arm och där var de svårt att hitta blodådran, så hon fick leta med nålen och tillslut hittade hon den och jag bara kände hur nålen gick igenom och hur ådran sprack lite ajjjj!! Ska aldrig ta höger arm igen, fasen vad ont de gjorde, trodde jag skulle svimma men jag bara satt där och höll minen. Brukar inte göra så ont, stackars mina armar vad de fått genomlida på sistone.


ORKAR INTE MER...

2011-04-02 | 22:12:50 | Personligt | Kommentarer (0)

fortfarande sjuk eller vad man ska kalla det, igår var de så hemskt att jag fick ringa sjukhuset. Ringde halv elva och lämnade mitt telefonnummer eftersom de var kö, jag var nummer 6. Men efter en timme ringde jag igen, lämmnade telefonnummret igen men telefonsvararen sa att jag redan låg på kö. Efter FYRA JÄKLA TIMMAR ringde jag igen och lämnade mitt mobilnummer efter 20 min ringde de igen och då hade de ingen tid förän på måndag, men nähe??? "Du får ringa till akuten ifall de blir värre isåfall" sa hon i luren. Vilken bra sjukvård vi har i sverige aså, jag vet den är gratis men jag betalar hellre lite och får en bättre sjukvård. Vi har tillochmed väntrum i Sverige på akuen, de är typ ironiskt. Det är akuten hallåå?? I många andra länder har de inte väntrum på akuten, du kommer in direkt.