måndag

2011-02-28 | 21:54:00 | Personligt | Kommentarer (1)

 
uppdateringen har inte varit den bästa, men i lördags vaknade jag upp med sprängande huvudvärk. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så ont i huvudet kunde inte resa mig ur sängen. Jag hade de trevligt i fredags iallafall, träffar alltid härliga människor. Desutom har jag fått en ny vana, jag sjunger alltid när jag är full haha. Men det är bara för att folk frågar mig om jag vill sjunga för dem, jag hade aldrig gjort de om jag varit nykter. Träffade mina två gamla lärare i filmkunskap, De är så himla roliga, sjöng för de också. Hahaha! Tog fantomä den ena lärarens nummer också för att han var sångpedagog jag bara "kan jag kalla dig krille?" hahahaha, orkar inte! Sen tog han mitt nummer med, vet inte varför?!! Sedan hade jag följde hem med Alex, min gamla barndomskompis. Han, Julia, min bror och jag brukade hänga alltid när vi var yngre. Sjöng för han också jajamänsan, han som bad mig! Tog en jäkla tid att gå! Ja altså jag hade väldigt kul i fredags helt enkelt!  Men vissa saker håller jag för mig själv haha :)

Nu blir det Big Brother och Sedan The Social Network.


en sorlig dag

2011-02-25 | 19:56:14 | Personligt | Kommentarer (0)

Idag är en jobbig dag, idag kommer jag bara att tänka på dig. Fem år sedan du lämnade vår jord min älskade vän, Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Idag för fem år sedan hade jag precis fått veta de hemska nyheterna. Jag var inte ens hemma, jag var i stockholm och jag bara bröt ihop, likaså min bror. Jag minns det som igår då jag berättade för släkten i Stockholm och vi visste inte vad vi skulle tro. Hela bilresan hem rann mina tårar i tystnad samtidigt som jag lyssnade på sorlig musik på min mp3, jag minns det så väl. Tankarna går till din familj denna dag också. Såg den fina annonsen i tidningen och tårarna bara rann ner för mina kinder, jag älskar dig.

Nej, jag vill inte sitta hemma och gråta, för de är bara jobbigare så nu drar jag ut och super bort mina sorger istället.

Puss och kram

tisdag

2011-02-23 | 13:11:00 | Personligt | Kommentarer (0)

bara jag som känner mig så oehört trött? Vill bara att våren ska komma så jag kan göra alla de där sakerna jag längtar efter. Har varit sjuk under en längre period också så nu ska jag börja på riktigt starka mediciner och biverkningarna är inte så jätteroliga kan bl.a. få
Näsblod regelbundet, håravfall, deprissioner, led & muskelvärk, blodsjukdomar, leverskador mm. jag måste gå på regelbudna besök hos läkare och göra blodprover för att se så att min lever inte tar skada och sen var jag tvungen på att skriva på papper på att jag lovar att inte bli gravid under tiden för då kan barnet få fosterskador så jag är tvungen att uppsöka barnmorska och skaffa ett säkert preventivmedel under hela tiden jag använder den här medecinen låter ju ehh spännande... can't wait. Näe, men hellre det så jag blir frisk!

Måndag igen

2011-02-21 | 21:38:48 | Personligt | Kommentarer (0)


Det är så kallt ute nu att jag önskar jag hade en sånhär stor och mysig halsduk att vira runt halsen.

Igår spenderade jag hela dagen på jobb, Det var ändå helt okej att jobba för elin jobbade också hela dagen, slutade kl åtta och då åkte jag hem till Elin där vi såg Big Brother. Micke kom också. Bara gamlingar ju? 30+, hade varit roligt med lite yngre människor 20-25 år.

Idag har jag spenderat kvällen hos Annette, gick igenom lite låtar och sånt kul. Imorgon ska jag till Lund och nu ska jag strax kolla på Big Brother och kom just på att jag har B&J glass i kylen och kvällen blev genast lite bättre.


älskade minnen

2011-02-19 | 23:08:05 | Personligt | Kommentarer (1)

Andrea visar hur olika natonaliteter låter när de har sex:
skrattar ihäl mig varje gång jag ser det, åh saknar vårt lilla hostel rum faktiskt. Lovisa, Andrea, Sanna och jag bodde tillsammans. Sen bodde de andra från barskolan percis brevid. Älskar att där alltid kom nya härliga folk till hostelet varje dag, saknar att sitta utanför hostelet i värmen och röka och alltid hitta någon rolig ny person att snacka med.
Charlotte Kemp Muhl and Sean Lennon

2011-02-19 | 00:03:24 | Inspiration | Kommentarer (0)Vackrare bilder får man ju leta efter..

Dag 05 – Hur vet man att man är kär?

2011-02-18 | 23:48:00 | Personligt | Kommentarer (0)

jösses vad seriös jag är med den där månadslistan, fast jag gör ju en punkt i månaden istället för alla på en månad så blir ju en månadslista iallafall på ett sätt. Ska bättra mig.

Hur vet man att man är kär?
När man blir glad när man ser personen, man saknar personen när man inte är med honom. Ibland är det svårt att veta och Ibland upptäcker man att man är kär försent tyvärr..


Men kärlek är så mycket..


en rolig fyllelista

2011-02-18 | 18:43:09 | Personligt | Kommentarer (0)Fyllot i rödtröja i miami


på fyllan har jag gjort följande:


(x) haft sex och sen ångrat det dagen efter

( ) haft sex utomhus

(x) däckat

( ) spytt

( ) vaknat hos en främling

( ) tappat bort mobilen

(x) haft minnesluckor

(x) tagit emot alkohol från en främling

(x) Liftat

(x) dansat på ett bord

( ) strippat

(x) bråkat med vakter

(x) kissat utomhus

(x) tappat skorna

( ) åkt ambulans

(x) varit i slagsmål

( ) varit otrogen

(x) pussat en person av samma kön

( ) haft sex med en person med samma kön

(x) varit inne på krogen

(x) varit inne på krogen och varit under 18 (när jag var under 21 i USA räknas det?)

( ) åkt in i fyllecell

(x) blivit tagen av vakter

(x) hickat

(x) kört ölspelet

(x) somnat utomhus

(x) nakenbadat

( ) tappat trosorna/kalsongerna

(x) ljugit för dina föräldrar

(x) sagt en hemlis

(x) festat utomlands

(x) vaknat upp på annan ort

(x) blivit målad i ansiktet

(x) målat nån i ansiktet(x) festat fram till morgonen

(x) sovit i tält

(x) gjort sönder någonting

(x) busringt

( ) spytt i en bar

( ) tappat alla dina pengar

(x) åkt taxi

(x) sett ett slagsmål

( ) förstört en fest

(x) druckit med en familjemedlem

(x) rökt

( ) snusat

(x) rökt cigarr

( ) hoppat från en balkong

(x) velat dö

(x) tagit medicin tillsammans med alkohol

(x) slängt en glasflaska i marken

(x) blivit ovän med någon

( ) ramlat i vatten

(x) varit på en festival

(x) sluddrat

( ) somnat i ett badkar

(x) raggat

(x) blivit uppraggad

(x) sjungit högt

( ) Rakat bort allt hår

(x) haft sex

( ) kört bil

(x) snubblat

( ) dragit ner byxorna för att visa rumpan

(x) visat brösten (aså för mitt hemsläp, men bara en person ju?!)

(x) träffat roliga människor

(x) beställt mat

(x) sovit på en parkbänk

(x) festat själv

( ) snattat alkohol

( ) sovit i en trappuppgång

( ) varit med om en bilolycka

( ) sett någon dö

(x) gråtit

(x) skrattattotalt: 51

0-20 HÖRRU MAMMSGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?

21-48 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA FEL!

49-77 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN!!

17 februari

2011-02-17 | 23:18:00 | Personligt | Kommentarer (0)
Har spenderat hela dagen med elin pelin. Vi kollade lite i stan, tog en fika och sen hängde vi i hennes lägenhet. Senare på kvällen kom Micke också och vi åkte en sväng till Donkan, sen till Elin igen och hängde lite till. Hon bor längst ner och alla som går förbi hennes lägenhet bara glor in genom fönstret riktiga sär, fast de ser att man sitter där så fortsätter dem bara att glo haha.

Nu är jag astrött och vill typ gå i ide och sova tills i maj någongång menmen.. får väl duga att sova till 10 imorgon. Nu ska jag glo på lite true blood tror jag.

Puss och snusk!

MEN ORKA RUBRIKER HELA TIDEN

2011-02-16 | 20:44:00 | Personligt | Kommentarer (0)sjuuuuuukling!!! jag var och sjöng idag, borde jag kanske inte ha gjort men trodde jag mådde bättre idag men ack så fel jag hade. Nu mår jag nästan sämre & snorar mer, har miggrän av något slag med. När jag väntade på min fader i stan för att vi skulle övningsköra efter min sånglektion var det så kallt att jag passade på att ge mig in i några av de affärer denhär stan har att erbjuda och på bara tio min lyckades jag få med mig en skjorta, ett snusksigt mörkrött läppstift och ett torrshampospray hem. När jag övningskörde höll jag på att köra ihjäl oss men det är väl normalt när man övningskör eller?

Bakade kladdmuffins idag också, dåligt idé kanske eftersom det nog ligger lite snor i dem också usch usch usch ÄCKLIG JAG ÄR!!!!!!


Förresten uppdaterade detta eftersom jag glömde en viktig karaktär

måndag 15 februari

2011-02-15 | 22:04:17 | Personligt | Kommentarer (0)nämen tja!

Idag har jag tagit degandet till en alldelles ny nivå, jag har knappt rest mig från soffan och misstänker snart att jag börjar växa fast i själva soffan om jag inte reser mig härifrån snart. Ja, om det inte vore för att jag är sjuk så hade jag fantomä börjat bli orolig för mig själv.

Jag har iallafall sett på Kick Ass som min broder köpte idag eftersom den filmen äger fett enligt honom och ja, jag kan inget annat än att hålla med. Jag har även sett på Rebecca och Fiona på svtplay, jag diggar dom brudarna big time. Nu ska jag fortsätta att dega lite till och se någon annan bra film.

John Lennon

2011-02-14 | 23:23:00 | Musik | Kommentarer (1)

Jag kan inte välja bara en favoritartist men när jag ser detta känner jag mig tvungen att välja John Lennon, han är den mest fantastiska artisten och jag blir helt knottrig bara jag ser en videoinspelning med honom eller hör han sjunga. Såg en dokumentär om honom på SVT för någon vecka sedan, den fick mig att älska honom ännu mer. Älskade även Nowhere boy och känner att det är en film jag måste ha i min filmsamling, Aaron Johnson är helt underbar i rollen som en ung John Lennon.

Denna låten spelade de i dokumentärer och jag älskade den redan från första början, nästan så jag vill gråta några tårar när jag ser denna videon, så fin text och Johns röst är helt fantastisk och vill nästan gråta ännu mer när det slår mig att han inte finns längre.


alla <3 dag

2011-02-14 | 18:05:29 | Personligt | Kommentarer (0)


jag i Los Angeles, vill ha värme nu, nu!!!!


snacka om att jag var rädd igår, jag borde inte läsa en massa bullshit även om jag inte tror på det så blir jag asrädd.


Jaha idag är det allahjärtansdag och jag får köpa mina egna blomjävlar desutom är jag är sjuk, askul liksom, har jobbat idag också och höll på att blåsa iväg på köpet tror jag är ännu sjukare nu tur då att jag ska vara ledig några dagar för ska bara ligga hemma och bli frisk och gotta mig i filmer och god mat och bli asfet sen när jag blir frisk ska jag ut och springa bort allt på en timme.

Förresten gillar inte Lady Gagas nya låt, efter tre timmar på jobb har redan jävlarna på radion spelat sönder den. Orka spela lady gagas låt tre gånger i timmen.

konstiga teorier

2011-02-13 | 23:09:27 | Littrartur | Kommentarer (0)

Ibland får jag en viss besatthet av saker, jag läser om något sen kan jag ägna hela dagen åt att läsa och ta reda på fakta om just detta och de är vad jag gjort idag och eftersom jag tror på övernaturliga saker/upplevt det mm. så kan jag väl tro på en del saker som verkar vara helt overkliga men jag tror inte på allt t.ex. så tror jag inte på 2012, visst jag kan inte säga att jag är 100 % säker på att det inte kommer att hända och har läst mycket om det och det är sjukt hur många som förutspått 2012 tillochmed innan kristus var där en kvinna som förutspådde 2012 och hon förutspådde även alexander den store 1500 år innan han föddes hon sa dock inte att jorden skulle gå under 2012 men det skulle ske en förändring och vi många skulle dö och vi skulle lida. Flera har förutspått detta och jag har varit asrädd men jag har även läst om flera som sagt att inget kommer att hända och jag vet hur mycket media överdriver och alla vill tjäna pengar på att överdriva så jag väljer att tro på NASA och andra människor som säger att inget kommer att hända bl.a. min spåkvinna jag var hos i maj förra året.

Men sedan läste jag en sjuk sak om UFON och jag lovar det är nog de jag är mest rädd för, jag tror på UFON och enda sedan min kompis när jag var yngre berättade precis innan vi skulle gå och lägga oss om personer som blivit bortrövade i sömnen har jag varit asrädd i perioder varje natt, ibland har det varit så illa att när jag varit ute med hunden på kvällen när de är mörkt och ingen ute sett konstiga saker i himmlen som jag trott varit UFON och så har jag fått ringa mamma och prata med henne hela tiden tills jag kommit hem och ibland när jag kommit hem sent på kvällen har jag fått för mig att någon iaktar mig och så har jag sprungit från busshållsplatsen hem livrädd fast det bara tar 2 min att gå.

detta läste jag om på flashback Inlägg #9 och så såg jag den videon, om en person som heter Alex Collier, asläskigt vet inte vad jag ska tro, som sagt jag är mest skeptisk men man ska aldrig säga aldrig och hur som helst är det sjukt läskigt.

och detta är det sjukaste på länge som jag också läste om idag, TILA TEQUILA skriver om Illuminati, jag fattar inte ens hela grejen men läs om det här på flashback och där finns även länkar till Tilas bloginlägg men tydligen är det så att många kändisar ska ha sålt sin själ till djävulen det är därför att många av kändisars musikvideos är satanistiska och Michael Jackson, John Lennon, JFK, Tupac osv ville inte detta, de var goda och de försökte varna samhället om detta och detta och de var därför de dog, man kan även se en video när Michael Jacksons syster berättar att hon vet EXAKT vem som mördade hennes bror och det var flera stycken och tydligen menar hon "THE OTHERS" som Tila Tequila kallar dem. THE OTHERS är typ regeringen de försöker skicka ut frekvenser genom musikvideos så du ska bli hjärntvättat av dem utan att du ens vet om det det har med NWO att göra också.  Nu är de tydligen efter Tila också just för att hon varnar oss, hahha orkar inte sjukaste på länge. Man undrar ju varför skulle Tila Tequila skriva flera långa blogginägg om detta? jag fattar noll. Det är intressant iallafall, Lady Gaga, Xtina, Britney Spears, Taylor Swift, Katy Perry, Beyonce, Rihanna, Miley Cyrus osv är bara några av dem som ska ha sålt sin själ. I hennes blogginlägg kan man se olika djävulstecknen de gör osv aså detta är bara för sjukt men som sagt har inte orkat läsa så mycket om det och tror inte ens jag vill.

Sen finns det ju alltid NWO, New Word Order orkar inte skriva om det. Men det är också intressant att läsa om. Jag vill seriöst inte läsa mer om konstiga teorier för ju mer man gräver i det, ju konstigare blir det och ju mer teorier hittar man. Men inget jag speciellt tror på men det är intressant och man ska aldrig säga aldrig och man blir ändå rädd.

Kommer inte våga sova ensam inatt, det kan jag ju iallafall säga.

Förlåt för stavfel osv, men orkar faktiskt inte läsa igenom och ändra så det får vara så, ni förstår väl ändå.

Bästa manliga karaktärer

2011-02-13 | 00:15:15 | Film | Kommentarer (1)

Tänkte göra en lista som Sandra gjorde favoritkaraktärer från serier men orkar inte lista tio och vet inte ens om jag har så många som jag nöjer mig med fem.


(6)
Sawyer - Lost
(5) - Chris Miles - Skins (måste erkänna att min favorit alltid var Tony av killarna men måste säga att Chris är mycket roligare&scharmigare så han är min favorit i slutändan.)(4) Barney Stinson - How I met your mother


(3) Seth Cohen - The OC
(2) Ross - Friends(1) Chandler Bing - Friends
lördagsfint

2011-02-12 | 18:49:30 | Personligt | Kommentarer (1)

Eftersom jag är sjuk stannar jag inne ikväll & degar har också utslag i ansiktet superkul speciellt när man är tvungen att jobba, känner att mitt liv är som ett stort jäkla skämt just nu men jag skrattar definitivt inte. Så ikväll blir det asgod varmrätt och efterätt, film och lite naturgodis.

nej nu tjatar någon jävel att jag ska med ut för de ska ha krovfest haha orkar inte så sjuka, men jag ska artigt tacka nej till deras ljuvliga krovfest!

dumma torsdag

2011-02-10 | 23:24:33 | Personligt | Kommentarer (0)
Helvetes skit dag, vandrade omkrings så jäkla lost och utan jacka i mörkret ikväll behövde bara tänka lite, så kallt men får skylla mig själv! Tackar gud för min mamma och pappa, så söta dem är och bäst!

Alla har väl dåliga dagar, imorgon ska jag dock jobba trots att jag inte mår riktigt bra. Dunkande huvudvärk och förkylning men får väl stå ut, jobbar kväll. Nästa vecka ska jag både skriva in mig på körskola och även gå till arbetsförmedlingen (är väl bäst att göra det fast jag har jobb.)

California here I come!

2011-02-10 | 00:31:44 | Film | Kommentarer (1)

Jag vet vad jag ska göra imorgon, var så otroligt längesedan jag såg mitt älskade OC så när jag av en slump såg denna videon blev jag sugen på att se om alla säsonger igen. Älskade Seth Cohen vad jag har saknat dig!


onsdagskväll

2011-02-09 | 17:57:09 | Personligt | Kommentarer (0)

Om det inte vore för att det var kyligt ute så hade jag trott det var april nu och snart vår, solen har lyst så starkt idag. Tror jag ska ta en joggingtur imorgonbitti, nu börjar det träningen inför beach 2011.

och såg detta, sååååå nice liksom!

Nu ska jag ut och övningsköra.

en lista

2011-02-09 | 10:00:00 | Listor | Kommentarer (0)

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: ehhh ja, vem brukar inte?
Skrika: ofta, för ofta
Sova: finns inget bättre än att lägga sig och sova efter en lång aktiv dag
Ha ångest: för framtiden ja.
Drömma mardrömmar: i perioder kan jag drömma mardrömmer hela tiden.
Drömma sexdrömmar: tyvärr inte så ofta och om jag gör det är de alltid sex med personer låt mig bara säga som man inte vill ha sex med.
Klä dig i svart: Ofta, väldigt ofta. Borde bli mer färgglad.
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Har inte varit där på ett halvår, tagit studenten liksom!
Röka: nej, inte längre. Duktig jag är!
Ha sex: Har inte sådär jätteintressant sexliv nuförtiden inte ens i mina drömmar tyvärr som ni kunde läsa ovan.
Hata folk: nääääääe, ogilla kanske. orka hata? om det inte är jätteallvarligt som t.ex. att någon har kört över någon jag känner typ..
Lita på folk: Inte många.

VEM:
Saknar du:
Those who are in heaven.
Vill du slå: Ingen ljust nu.
Kysste dig sist: ja vem fan var det? tror de var någon engelsktyp i Miami som fick den äran.
Skrek du på sist: antagligen typ Charlie (min vovve) för att han är så olydig.
Vill du vara som: Mig själv.
Sårade dig sist: någon ond jäkel
Vill du bli galet full med: Barskolegänget!
Gjorde dig riktigt glad senast: Inte ens det minns jag, vad tragisk jag är!
Fick du sms från senast: Lovisa
Ringde dig senast: Pappa
Är snyggast på jorden: Det finns så många så det är totalt omöjligt att svara på den.

HAR DU:
Färgat håret: Många gånger, har varit blond, rödhårig, kastanjerödhårig, svart, blå, brunett
Några piercings: Öron & Navlen.
Egen dator: ja en.
Kysst någon: ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: nej
Varit kär: har jag väl, kanske inte riktigt kär dock.
Dumpat någon: ja.
Stulit någonting: nej, hehehehe


definera skit

2011-02-08 | 23:59:24 | Personligt | Kommentarer (0)
Hittade inte ett skit i helsingborg, eller jo skit hittade jag förresten för det fanns överallt men inget som föll mig i smaken. Såg en asfin tröja  som en "tjej" hade på sig på H&M "åhhh en sådan vill jag ha" sedan vänder hon sig om och då är hon en kvinna/tant på 45+ vart är jag påväg? skämmer mig själv ibland.

Hittade ingen genomskinlig-snusk tröja heller, astråkigt.

tisdag 8 februari

2011-02-08 | 12:16:12 | Personligt | Kommentarer (0)


Sofia i Hollywood

Sticker strax på äventyr till helsingborg stannar där till kvällen och ska även hinna med lite shopping så därför åker jag in lite tidigare, känner mig galet spontan idag så kanske kommer hem med någon piercing, den som lever får se.

mysigt när det blåser ändå

2011-02-07 | 23:52:59 | Personligt | Kommentarer (0)

nämen vad det blåser här i skåne då, hela huset skakar för fasen. Vad kul det hade varit att gå ut nu, undrar seriöst om jag hade blåst iväg men tydligen ska man hålla sig inne nu står det på aftonbladet, vad tråkigt jag som alltid har viljat flyga.

måndag

2011-02-07 | 18:09:09 | Personligt | Kommentarer (1)
Idag var jag i stan, när jag skulle ta bussen hemmifrån kom jag precis när bussen kom och när jag skulle hem såg jag bussen köra förbi mig och jag tänkte att den hinner jag aldrig med så istället för att springa som ett fån och ändå missa bussen och skämmas ihjäl kan jag ju rusa över rådhustorget och hinna med samma buss och det gjorde jag och hann med den, kom tillochmed lite innan. Im on fire!

Desutom hade jag värsta beslutsångest inne på Hemmakväll, skulle jag köpa två T-serier för 499 eller en för 299? och isåfall vilka? One tree hill säsong ett, True Blood säsong ett eller kanske Lost säsong två? eller Vampire Diaries för 399? vilket ångest jag hade gick där i 40 min sen beslutade jag mig för att jag ändå är fattig denna månaden så blev tre läsk för 20 kr och gick hem och såg en film med min bror som jag redan hade hemma. Detta är inte första gången jag gör såhär utan de senaste tio gångerna.

Babe, you lost me

2011-02-07 | 00:26:46 | Musik | Kommentarer (1)Jag har sedan 12 års ålder älskat Christina Aguilera, mest för hennes röst men älskade ju självklart alla hennes låtar också och hade en massa bilder på henne uppklistrade på hela väggen när jag var yngre. De senaste tre åren har jag dock inte lyssnat på henne så mycket och senaste albumet var en besvikelse men den här låten spelas om och om denna kväll för den är så fruktansvärt vacker, desutom beskriver låten exakt vad jag känner just nu.

I know you're sorry

2011-02-07 | 00:19:25 | Citat | Kommentarer (0)
I just want to be happy

2011-02-06 | 18:24:00 | Personligt | Kommentarer (0)
När jag vaknade imorse hade jag 10 nya sms plus missade samtal, fanns en anledning till att jag satte den på ljudlös innan jag gick och la mig (nej det var inte liftaren jag åkte med) bara en killkompis som var lite väl desperat.

Efter ett långtsamtal med Ebba om våra planer när hon kommer hem och allmänt annat skitsnack känner jag mig rätt glad ändå, året har börjat rätt bra och jag har mycket att se framemot Norge i April, Konsert i Maj där jag ska sjunga, körkortet, Paris till våren och i höst troligen en flytt till USA.

En sak som slog mig lite denna söndagskväll är att jag verkligen ogillar falska och långsinta personer, Ebba och jag snackade om detta. Orka gå runt och leta efter bråk? hur orkar man gå och vara sur för en fjuttig liten sak? verkar ju nästan som att vissa tycker om att bråka vad det än handlar om. Jag kan bli asförbannad (och då menar jag verkligen asförbannad.) Men jag kan glömma det igen efter någon dag. Orka gå runt och älta samma skit i flera veckor och månader. Jag vill inte ha några ovänner därför försöker jag alltid fixa det på något sätt inte för att jag vill umgås igen alla gånger men för att det är så onödigt att vara ovänner, men vissa är ju så långsinta så man tröttnar. Nämen för fansen gå du runt och var sur då, tror bara det drabbar dig slutändan. Jag är lika glad som jag var innan, orkar inte lägga engergi på såna människor. Man lever bara en gång och det skulle vara jäkligt synd att vara sur 50% av den tiden.

åh ljuvliga fredagkväll

2011-02-05 | 20:49:00 | Personligt | Kommentarer (0)GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Min facebook funkar inte, står när jag försöker logga in att jag ska vänta några timmar. VAFAN??? och sedan funkar inte msn heller och det är nu man fattar hur jävla beroende man är av det där skitet.
Känner mig lite halv nu, nä men om man skulle ta på klackarna och gå ut och dansa istället trots min tandvärk.

Var är Ebba när man behöver henne??

börjar ju bra

2011-02-05 | 08:16:21 | Personligt | Kommentarer (0)

ska strax iväg och jobba, har öppning idag.

Trött
förvirrad
oduschad
har tandvärk

tycker seriöst synd om mina arbetskamrater som måste stå ut med mig idag, kan inte vara lätt.

Desutom börjar melodifestivalen idag(?) herre min jesus, allt mer anledning att bara vilja ta ett sömnpiller och gå i ide till Maj någongång så man slipper höra detta tjatet om melodifestivalen/Eurovision hela tiden.


förresten älskar folk som är asfulla och skriver något pinsamt på facebook så får jag gotta mig i det, löööööve it!

för att jag inte säger nej till listor

2011-02-04 | 19:03:19 | Listor | Kommentarer (0)

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Elin
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Erin Brockovic
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Kommer förbi senare till Lovisa
7. Vad är dagens planer? Dagen har ju redan gått
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det handlar om, men jag brukar sms:a
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? ser henne nu
11. Vilken ögonfärg har du? mörkblågråagröna
12. När vaknade du idag? klockan tio
13. Har du någon gång hittat en katt? nej
14. Vilken är din favoritplats? Har många men bl.a. New York och London
15. Vilken plats föredrar du minst? landskrona.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i någon härlig storstad med en fin man
17. Vad skrämde dig som barn? spöken
18. Vem fick dig att skratta senast? minns inte.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej, kan aldrig bli för ung för att ha en vacker vinyl skiva, har några stycken men Patti Smith - Horses är min finaste ägodel.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan, helst.
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej, som tur är men har känt att jag viljat spy.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? när jag orkar och beroende på hur mycket alkohol jag har fått i mig.
27. Vilken är din favoritglass? Ben &JERRY
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? rymma
29. Tycker du om kinamat? det är gott, väldigt gott.
30. Tycker du om kaffe? eh nej, kaffedrinkar okej.
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Sover du på någon särskild sida? ja
33. Kan du spela poker? nej, hjäp! Har försökt.
34. Tycker du om att mysa? ja.
35. Är du en beroendemänniska? något är man väl beroende av.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja elins mamma och någon mer vet jag att det är men har glömt (förlåt!)
37. Vill du ha barn? Maybe, I think so. Men inte på länge.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite franska speciellt om jag druckit lite för mycket då blir jag en jävel på franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja haha och dett är faktiskt en jävligt rolig historia (Jenney en kompis jag var med mycket innan för några år sedan, kände en gubbe som jobbade som doktor nere vid stranden så jag visste vem han var också så en gång fick vi åka i hans gamla ambulas och vi låg där bak utan bälte och han körde assnabbt och vi bara åkte runder och försökte hålla fast oss och vi satt på båren och jag minns det så väl, vi skrattade så vi nästan dog, ja jag vet komiskt när man sitter i en ambulas men hittade inget bättre uttryck.)
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? jag spenderar helst pengar på mig själv.
42. Äger du dyra smycken? inte mer än tusenlappen
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? mat
45. Vem är den roligaste människan du känner? åh, det är så många, speciellt alla jag träffade i Miami också, norskarna hahaha.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett stort ärr på min arm efter att ha bränt mig på jobb.
47. Vad har du för ringsignal? något som Iphone erbjuder, vet inte vad den heter och orkar inte kolla.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? definera liten
49. Flirtar du mycket? ja men inte alltid med menningen.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen?
51. Kan du byta olja på bilen? jag har inte körkort ännu så nej.
52. Har du fått fortkörningsböter?
53. Vilken var den senaste bok du läste? harry potter
54. Läser du dagstidningen? inte ofta
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? hehehe ofast inte
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? gamla godingar
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? det var alltförlängesedan så jag minns inte
59. När var du i kyrkan senast? 1 Oktober på Johnnys begraving

kommer inte på något bra att skriva här

2011-02-04 | 15:06:00 | Personligt | Kommentarer (0)Jag har blivit tråkig på sistone men jag ska bättra mig. Idag var jag och luncha igen sen var jag på systembolaget, känner mig alltid obekväm när jag går in där, alla i kassan är så jäkla sura mot dem som är unga. Sen funderade jag på om jag skulle köpa en biljett till på Lördag, för man måste ha biljett för att komma in på Torstens för att ja det ska komma någon känd DJ, så skulle kanske gå med Sebbe och dom men får se hur jag gör.

Sen skulle jag ta bussen hem och jag brukar alltid jävlas med folk på bussen bara för att det är kul. Fast där är jätte många lediga säten i bussen sätter jag mig alltid brevid någon annan sådär jättenärma bara för det är så jäkla kul, man känner hur obehagligt de tycker att det är, men det vågar inte säga något såklart!


Nu ska jag ut med fjånen (Charlie altså) och sedan se på Vampire Diaries, nytt avsnitt idag. Sedan kanske jag borde tänka på att sova en stund så jag orkar med kvällen eftersom jag endast sov fyra timmar inatt.

Hörs senare!

The First Time Ever I Saw Your Face

2011-02-03 | 12:53:47 | Personligt | Kommentarer (0)

Igår var det en rätt fin dag ändå, Var hos Lovisa en stund på kvällen också och det gick jättebra på sånglektionen men vet inte än vilken låt jag ska sjunga, finns många alternativ så ska till Annette idag igen. Sedan ska jag iväg och jobba på kvällen. Pratade med Elin igår också, har inte pratat med henne på ett tag så det var kul att prata med henne. Har saknat henne som tusan faktiskt!

Lite bilder barskolan i Miami som jag inte har lagt upp innan! :)

en finfin onsdag

2011-02-02 | 11:06:00 | Personligt | Kommentarer (0)

God förmiddag, har precis suttit och tittat på ett avsnitt av Skins. Ska snart iväg och luncha i stan och sedan blir det sånglektion hos Annette. Kan inte bli så mycket bättre just idag.

Funderar seriöst på att byta nummer, Nu har idioten jag liftade med ringt igen, idag ringde han två gånger och igår två gånger och sen har han ringt innan det också flera gånger. Det gått över en månad sedan nu kan han inte bara fatta att jag inte är intresserad och ge sig?! Desutom skickade han ett sms idag också med stora bokstäver exakt såhär skrev han: VF LÄGGER DU PÅ HELA TIDEN JAG HAR VATT SNÄL MOT DIG O KÖRT DIG HEM E DET ETT TACK AV DIG JAG VIL BARA PRATA
haha, jag orkar inte. Fattar ingenting, har pratat med träffat människan en enda gång och ja tyvärr har jag sett han på Väla också två dagar efter jag åkt med honom. Kan han inte fatta att han blivit dissad eller. Måste nu överväga att byta nummer, blir snart rädd haha.